ŠA POSLAO TAJNU PORUKU LJUBAVNICI TARI: Svaki dan mi pune glavu, svi su protiv nas, ali IDEM PROTIV SVIH! PROCURILA PREPISKA
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

Procurila prepiska

ŠA POSLAO TAJNU PORUKU LJUBAVNICI TARI: Svaki dan mi pune glavu, svi su protiv nas, ali IDEM PROTIV SVIH! PROCURILA PREPISKA

Rijaliti -

Anja Todorović je izbačena iz Zadruge i odmah se javila Tari Simov prenoseći joj poruke njenog dečka Nenada Aleksića Ša.

Simova je odmah ponosno sve podelila na Instagram pokazujući tako da su njihova osećanja jaka i stabilna i da se i dalje vole i pored priča da ne mogu da opstanu.

"Rekao mi Ša da ti kažem da te voli i da ne veruje u priče. Da mu svaki dan pune glavu zbog tebe, ali da se drži dogovora vašeg. Mnogo mu nedostaješ. I ako su svi njegovi protiv vas (brat, porodica) on te voli i ide protiv svih", piše u porukama koje joj je prosledila Anja, a Tada ih lajkovala.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

Podsetimo Jelena Batos, bivša verenica Nenada Aleksića Ša, uselila se u "Zadrugu", a odmah nakon toga oglasila se Tara Simov, reperova ljubavnica sa kojom je prevario suprugu Ivanu Aleksić.

Jelena je ušla u rijaliti sa ciljem da, kako je rekla, vrati Nenada na pravi put i pokaže ko je zapravo Nenad Aleksić Ša, a Tara se nakon njenog ulaska oglasila na Instagramu.

- Pozdrav za sve baba devojke, hahaha - napisala je Tara u objavi, a mnogi su odmah ovo shvatili kao prozivku na Jelenin račun.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:22

KUKALA DA NEMA GDE DA SPAVA, NI ŠTA DA JEDE: Tara Simov se po gradu voza u SKUPIM kolima, a svi se pitaju odakle joj pare za USNE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track