DRŽALA JE SVE U SEBI: Bivši dečko misice razvezao jezik o njenoj AKCIJI pred kamerama i izjavi da mu nije prešla preko PREVARE!
Foto: Printscreen/Magazin IN, Printscreen/Instagram

SAD JE KARIĆEVA LJUBAV

DRŽALA JE SVE U SEBI: Bivši dečko misice razvezao jezik o njenoj AKCIJI pred kamerama i izjavi da mu nije prešla preko PREVARE!

Rijaliti -

Povodom aktuelnih dešavanja u rijalitiju oglasio se bivši dečko misice Jovane LJubisavljević, Luka Pojužina.

Luka je na sve što je Jovana u rijalitiju u poslednje vreme rekla o njima, o njihovom odnosu, navodnoj prevari, te o tome da mu ona zapravo nikad nije prešla preko prevare, imao da kaže sledeće:

"Sve što Jovana govori je istina. Nemam drugi komentar, ako ona kaže da mi nije prešla nikad preko prevare, neka bude tako. Ja sam na naš odnos stavio tačku i sada je sve nebitno što se tiče nas i našeg odnosa", rekao je Luka, a o optužbama na račun svoje bivše da je lažni moralista i da je pogazila mnoge svoje principe u ''Zadruzi'', te je čak bila i intimna sa Stefanom Karićem pred kamerama, imao je da poruči sledeće:

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen

"Možda je to držala u sebi, pa je to isplivalo na površinu. Ipak su tamo drugačiji uslovi, tako je, kako je."

"Nema potrebe da pijemo kafu. Nemam šta ja njoj da opraštam ili ne, jednostavno na našu priču je stavljena tačka i to je to. Nema potrebe da se odnos dalje produbljuje. Stava sam da bivši partneri ne mogu da ostanu prijatelji. Tako je najbolje", poručio je misicin bivši, a o kritikama pojedinih zadrugara na Jovanin račun da je aljkava, rekao je:

"Tokom naše veze nije bila aljkava, ne znam kakva je unutra, ali spolja nije bila aljkava", kaže Luka, a za kraj je bivšoj devojci i Kariću imao da poruči samo jedno:

"Želim joj sve najbolje i sa Stefanom i u životu, ništa loše joj ne želim."

Jovana Ljubisavljevic, Luka Pojuzina
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:28

ŽENA, MAJKA, KRALJICA! Stana je bila misica čak 2 puta, a sina je SAMA podigla: Prošli smo kroz nemaštinu i GLAD!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track