Najnovije vesti

SANJA JE LOŠ ČOVEK, JEDVA ČEKAM VIŠE DA JE NE GLEDAM: Matora iznela emocije na tacni, bivša devojka manipulisala njom 4 godine!
Foto: Printscreen

obratila joj se za crnim stolom

SANJA JE LOŠ ČOVEK, JEDVA ČEKAM VIŠE DA JE NE GLEDAM: Matora iznela emocije na tacni, bivša devojka manipulisala njom 4 godine!

Rijaliti

Rijaliti učesnici na nominacijama biraju su između Sanje Stanković i Filipa Cara.

Lepi Mića prvi je dao svoj sud, a potom se Sanji obratila i Matora.

"O Caru više ni ne znam šta da kažem, on voli devojke sumnjivog morala, za mene je to foliranje, ako si sa nekim bio, nema potrebe da se ta devojka vređa. Ima problem sa onim što voli, voli da ih prevaspitava, treba sobom da se pozabavi. Sanja mi uopšte nije jasna, ne znam šta devojka radi, mama joj kaže da se skloni... Ako poštuje samu sebe, ona jedno priča, drugo radi. Sve što joj se kaže, sve zgazi. Mislim da njoj Filip Car nije potreban. Ona želi da bude sa Carem, a priča potpuno suprotno. Neću Sanju poslati u izolaciju, poslaću Cara", govorio je Mića.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen

"Složila bih se sa Mićom. Svih ovih devet meseci sam pričala, naročito o Sanji. Njoj bih se više obraćala... Samo bih joj rekla da smo 4 godine živele ovde život i prevršile smo svaku meru, napravile smo cirkus. Želim joj stvarno svu sreću u životu, šta je bilo - bilo je, nema tu povratka, šta je izrečeno, ne može da se vrati. Volela bih da i ona dođe sebi, kao što sam došla i ja. Mislim da je prema meni loš čovek. Neće ti biti lepo, ako nastaviš da živiš život kao što si živela van i što živiš ovde. Na ovaj put ide sama, ostaće bez ikoga. Jedva čekam da se završi ovo, da te više ne gledam, možeš da manipulišeš nekim ljudima, ali sa mnom ne. O Caru sam pričala mnogo puta, promenilo mi se mišljenje o njemu, na negativan način, ali kapiram da je polupan ovde, pa radi neke stvari, jer mu je pun ku*ac svega", govorila je Matora.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja