CAR ISPOLJIO SVU FRUSTRACIJU NA MINI VRBAŠKI Nazivao ju je NAJGORIM imenima i poručio: Kad bih insistirao, bila bi HOKLA za 3 dana
Foto: Printscreen/Zadruga

neverovatno

CAR ISPOLJIO SVU FRUSTRACIJU NA MINI VRBAŠKI Nazivao ju je NAJGORIM imenima i poručio: Kad bih insistirao, bila bi HOKLA za 3 dana

Rijaliti -

Zadrugari večeras biraju između Milice Kemez i Filipa Cara, koje je za potrčke odabrala Rialda Karahasanović, ovonedeljni vođa. Nakon Nadice Zeljković, i Mina Vrbaški je došla na red da iznese svoje mišljenje, a onda je Filip brutalno izvređao Minu.

- Ja nemam nikakvo mišljenje. Napričala sam se ovde oi Filipu, svi dobro znaju kakvo je moje mišljenje o njemu, nije nimalo lepo. Ima neke pozitivne strane, ali generalno, ne ulazi mi se u raspravu sa njim. Nemam lepo mišljenje, on je odličan za rijaliti - govorila je Mina.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

- Ostajem pri mišljenju, Mina je najveća ku*va na ovim prostorima, a da je meni simpatična i draga, to je nešto drugo, a ona šalta mišljenja. Poštujem te maksimalno, draga si mi. Ostajem uvek pri svojim mišljenjima - pričao je Car.

- Ja baš bila rekla neke lepe stvari, a on... - dodala je Mina.

- Ja sam svaki put, kad sam hteo da budem sa njom, bio za tri dana. Ja kad bih insistirao na tome, za tri dana bi bila hokla. Danas isto, ja sam u svađi sa Mišelom žena, juče pi*ka. Ja sam svaki put prekinuo sa njom odnos prvi. Ona danas ustane i kaže da ovaj dečko ne treba nikome - nastavio je Car.

- O Milici imam kako kad mišljenje, zavisi u kom je stadijumu i periodu. Stalno se sklanja, plače, juče je ustala zbog nekih drugih stvari, kad sam prokomentarisala njihovu vezu. Ne dopada mi se njihov odnos, uništili su jedno drugo. Ja sa njom nekad pričam, u suštini ne znam. Šaljem Filipa, ostavljam Milicu - završila je Mina.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

MINA VRBAŠKI UHVAĆENA U DRUŠTVU BIVŠEG ZADRUGARA: Izašla iz Zadruge zbog smrtnog slučaja u porodici, a sada pokazala kako UŽIVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track