NADICA NE MOŽE DA PODNESE JOVANU, IMA NEŠTO PROTIV NJE! Osman Karić stao u odbranu SNAJKE, a evo šta je rekao o Kijinoj mami!
Foto: Printscreen, Printscreen/Zadruga

oglasio se

NADICA NE MOŽE DA PODNESE JOVANU, IMA NEŠTO PROTIV NJE! Osman Karić stao u odbranu SNAJKE, a evo šta je rekao o Kijinoj mami!

Rijaliti -

Otac Stefana Karića, Osman Karić prokomentarisao je najnoviju žučnu svađu svoje potencijalne snajke, misice Jovane Ljubisavljević sa majkom Kije Kockar, Nadicom Zeljković.

Naime, poznato je da Jovana nije u dobrim odnosima sa Nadicom, te da su njihove svađe sve češće pod krovom Bele kuće, a misica je sinoć okrivila Kijine fanove da su osmislili nadimak ''Jolekita'', ali i napala Nadicu zbog mešanja njenih roditelja u svađe.

Maja Marinković, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Pink

- Nije prvi put da se njih dve posvađaju, mislim da Nadica ima nešto protiv Jovane, a sad koji je razlog mogu samo da nagađam. Mislim da razlog nije Stefan, već jednostavno netrpeljivost. Kao što ste mogli da vidite, a i da zaključite, za Jovanu imam samo reči hvale, od samog početka je podržavam, čak i pre nego što je Stefan ušao - kaže Osman i dodaje da on protiv Nadice nema ništa protiv, čime je sve ostavio u čudu.

- Mislim da bi bila dobra snajka, jako je pedantna, vaspitana, elokventna, devojka za sve pohvale, izgled neću ni da pominjem. Moram da kažem još i to da protiv Nadice u spoljnjem svetu ja lično ne bih imao nista loše da kažem, niti bi me iskreno zanimala. Nadica mora da zna, kao i svi učesnici u rijalitiju, da su oni samo igrači u suparničkom timu, a ja ostrašćeni navijač svog sina Stefana i lepše mu polovine Jovane Ljubisavljević - rekao je Karić.

Osman Karić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

06:01

KIJA KOCKAR PODRŽALA LUKASA, PA OTKRILA: Biću mu gost na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track