TARA SE OGLASILA, OSTAVILA ŠA?! Nakon što je reper priznao da i dalje voli IVANU, Simova se JAVNO obratila BIVŠEM dečku! (FOTO)
Foto: ATA images, Printscreen/Zadruga

DRAMA

TARA SE OGLASILA, OSTAVILA ŠA?! Nakon što je reper priznao da i dalje voli IVANU, Simova se JAVNO obratila BIVŠEM dečku! (FOTO)

Rijaliti -

Nakon što je Nenad Aleksić Ša u rijalitiju "Zadruga" zaplakao zbog bola koji je naneo bivšoj supruzi Ivani zbog toga što ju je javno prevario, oglasila se Tara Simov. Ona se obratila bivšem dečku Mateji Matijeviću sa kojim je bila u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

- Sada kada nemam prepreku da uradim ono što želim od kad sam izašla. Želim javno da se izvinim porodici Matijević i Mateji za pretrpljen strah i uvrede sa moje strane - glasila je Tarina poruka.

Tara Simov
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Ša je nedavno promenio ploču, pere se od odnosa sa Tarom Simov, a suprugu koja ga je ostavila jer ju je javno prevario u rijalitiju, diže u zvezde i kaje se zbog svega.

- Ja sam Tari dao minimalno u odnosu na ono što je meni ljubav. Ivana i ja nismo imali dinara, ni ona ni ja, imali smo jedno drugo. Imali smo nas. Napravili smo imperiju. Napravili smo sve zbog ljubavi. Jedni baloni ne znače ljubav. Sa druge strane likovi iz rijalitija. Ja sam Nenad Aleksić Ša - rekao je reper u jednom dahu.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:18

ŠA PREUZEO DUG, TARA LUMPUJE NA SPLAVU! Simova na DŽEHVINOM nastupu u ZAGRLJAJU MENSURA Ajdarpašića i OVOG bivšeg zadrugara! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track