ŠA SE JAVNO IZVINIO VLADIMIRU TOMOVIĆU! Reper priznao: Namere su mu bile ISKRENE, govorio je stvari u koje nisam želeo da VERUJEM!
Foto: Printscreen, Printscreen/Pink

ŠOK!

ŠA SE JAVNO IZVINIO VLADIMIRU TOMOVIĆU! Reper priznao: Namere su mu bile ISKRENE, govorio je stvari u koje nisam želeo da VERUJEM!

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša je ustao za crnim stolom i javno se izvinio Vladimiru Tomoviću.

- Sećamo se dobro Vladimirove podele budžeta i reči: "Ša doići će dan kad ćeš se kajati i moliti Ivanu za oprost" gledao si ga sa suzama u očima i govorio da nikad neće biti tako. Da li je on ipak bio u pravu za sve? - glasilo je pitanje.

- Došao je trenutak da se izvinim. Nikad mi nije želeo loše, govorio mi je stvari u koje nisam želeo da verujem. Mogu da mu se izvinim ovim putem, za stvari koje sam izgovorio, to od srca kažem. Bez obzira kakav je i kakav rijaliti igra, mislim da su mu namere bile iskrene - rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Je l' si znao da je on u pravu? - pitao je voidtelj Milan Milošević.

- Da. Ali tad sam napravio šta sam napravio, i nisam hteo da izgubim Taru - odgovorio je Ša.

- Da li bi priznao da se kaješ što si povredio Ivanu, da Tara svojim postupcima nije povredila tebe? - glasilo je sledeće pitanje za Ša.

- Verovatno ne bih. Da se držala dogovora, da je prava ljubav sa njene strane i da sje to jako, da je bila puna podrška verovatno ne bi - odgovorio je Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Posle 10 dana je ovde bila rasprava ja i Ša kad sam pred svima rekao da znam nešto što mi je rekao, da neću reći ali da prestane da laže - rekao je Janjuš.

- Ša mi je drug, nisam hteo da se mešam. Ša je hteo da bude lojalan Tari i ako je znao, nije hteo da bude izdajica i da prizna da mu je žao Ivane, dok nije shvatio ovo što se desilo. Ona je njemu utuvila u glavu da ide zbog i da je on uticao da napravi dug, a ona je htela da pobegne iz veze - dodao je Bora.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:15

TARA U PROVODU SA BIVŠIM ZADRUGAROM! Simovoj popustile kočnice, grli se sa drugim muškarcima, Ša pao u zaborav?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja