Najnovije vesti

SEO SAM DA SE NE SRUŠIM, BIO SAM BEO, HLADAN ZNOJ ME OBLIO: Nenad Aleksić Ša priznao šta ga je duboko potreslo, jedva se OPORAVIO!
Foto: Printscreen

poverio se pauli hublin

SEO SAM DA SE NE SRUŠIM, BIO SAM BEO, HLADAN ZNOJ ME OBLIO: Nenad Aleksić Ša priznao šta ga je duboko potreslo, jedva se OPORAVIO!

Rijaliti

Nenad Aleksić Ša pričao je sa Paulom Hublin, iako je juče tokom dana tokom pitanja bivših zadrugara jasno shvatio da to njegovoj bivšoj devojci Tari Simov smeta, s obzirom na to da je baš ona Pauli postavila pitanje kada će se skloniti od njega.

"Maštam o tome da uđem u stan, maštam... Veruj mi, samo da sednem i da se ućutim", pričao je Ša, a potom nastavio:

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

"Misli mi se odbijaju o zidove i tu su. Brate, bez zezanja, toliko sam jak i napolju se sa svakom situacijom suočim, ovde ne mogu, ne mogu da se sastavim... Dva, tri dana budem okej i uvek se desi nešto da me poremeti, majke mi."

Reper je priznao koliko ga je poremetilo to što je Taru video na ekranu prvi put nakon njene diskvalifikacije.

"Do juče sam bio okej, držao sam se. Nisam pokazao juče koliko mi je loše, a ovako sam bio beo. Svi su videli, koliko god ja držao u sebi. Znaš da sam seo da se ne srušim, hladan znoj me oblio, vrti mi se uglavi i sednem... Nikad mi se tako nije desilo, nikad", pričao je Nenad.

"Zato što ti je to trauma, to ti je baš trauma", zaključila je Paula.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja