TARA JE VARALA ŠA SA BIVŠIM VERENIKOM: Bivši najbolji drug Simove je totalno raskrinkao, sa reperom je jer NEMA HLEBA DA JEDE!
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

TARA JE VARALA ŠA SA BIVŠIM VERENIKOM: Bivši najbolji drug Simove je totalno raskrinkao, sa reperom je jer NEMA HLEBA DA JEDE!

Rijaliti -

Tara Simov varala je Nenada Aleksića Ša sa bivšim verenikom Stefanom, prema rečima njenog bivšeg prijatelja.

Marko Đedović napominje da ima dokaze da je Tara redovno išla kod bivšeg dok je reper bio u rijalitiju. Prema Đedovićevim rečima, njihov odnos se završio burnom svađom, posle koje je Tara Stefanu izgrebala automobil.

Zadruga, Zadruga 4, Tara Simov
foto: Nemanja Nikolić

"Stefanova komšinica i prijatelji rekli su mi da su redovno viđali Taru kod njega u stanu, i to dok je Ša bio u "Zadruzi". Kažu da je cela zgrada odjekivala od njihovog seksa! Stefan je dobar momak, želeo je da joj pomogne i da je promeni, ali kad je video da od toga nema ništa, digao je ruke. Na kraju su se posvađali, posle čega je zatekao izgreban auto. Svi sumnjaju da mu je Tara uništila kola", kazao je Marko u emisiji "Narod pita".

On je podsetio da je Tara neposredno pre diskvalifikacije iz rijalitija zvala upravo bivšeg verenika.

"Kad ju je produkcija odvela u Urgentni centar jer se pijana isekla po rukama, krišom je pozvala Stefana. A tada je navodno bila u najvećoj ljubavi sa Nenadom", ispričao je Đedović i dodao da Stefan nije jedini muškarac s kojim se Tara viđala:

Marko Đedović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Zadruga

"Dobio sam i prepisku između nje i Anđela Rankovića. Čim je izašla iz rijalitija, poslala mu je poruku: "Sad sam na slobodi, možemo da se družimo". Ne znam kako Nenad ne vidi da je s njim samo zbog novca! Ona nema leba da jede, a ni gde da živi, pa mu se uvalila."

Ša i Tara su se pomirili u superfinalu "Zadruge 4", a on joj je preko noći oprostio izlaske sa Mensurom Ajdarpašićem, kao i objave o bivšim momcima Milanu Jankoviću Čorbi i Matiji Matijeviću.

Tara Simov, Mateja Matijević
foto: Printscreen

"Izmanipulisala ga je! Rekla mi je da je za nju Ša samo rijaliti igra i da je iz "Zadruge" pobegla kad je shvatila da je otišla predaleko jer se on zbog nje razveo. Kada Ša sazna istinu, ubiće je! Presuduće joj na mestu! Završiće kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda! Ovo moram da kažem, da me kasnije, kad se ta tragedija obistini, ne bi grizla savest", istakao je bivši učesnik Pinkovog rijalitija.

Pored svih dokaza koji su mu predočeni, reper je nastavio da pravda Taru i ponavlja da je voli.

"Zamerio sam joj neke stvari koje je radila dok sam bio u "Zadruzi", ali i ja sam pravio gluposti. Ni njoj nije bilo lako dok me je slušala kako govorim da volim bivšu suprugu Ivanu. Te gluposti o Stefanu ne želim da komentarišem. Možda je bila kod njega u stanu jer nije imala gde, ali sigurno nisu imali seks", teši se Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track