PROCURILA ŠOK PREPISKA! TRPIM MALU JOŠ MALO, IDE NEŠA DALJE! Ša brutalno reagovao, njegova poruka će svima začepiti usta (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

brani svoj izbor

PROCURILA ŠOK PREPISKA! TRPIM MALU JOŠ MALO, IDE NEŠA DALJE! Ša brutalno reagovao, njegova poruka će svima začepiti usta (FOTO)

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov nastavili su vezu koju su započeli u Zadruzi, a njihova ljubav izazva burne reakcije javnosti, budući da se tokom rijalitija reper razveo od supruge Ivane.

Ša, otkako se završio rijaliti, neprestano mora da brani svoju izabranicu i svoj izbor, pa se tako oglasio na Instagramu, gde je i objavio navodno lažnu prepisku u kojoj navodno piše da će otkačiti i Taru.

"Znam sve brate, do pesme i paljba... Pravimo lom, ovog puta solo. Ma, trpim tu malu još malo i špic u du*e! To je strast samo bila, ide Neša dalje...", piše u porukama koje je navodno slao Nenad.

Tara Simov
foto: Printskrin/Instagram

"Laž", napisao je prvo reper, a potom na snimku na storiju poručio:

"Džabe pravite lažne prepiske, džabe pišete sve i svašta, džabe pokušavate da odvojite Taru od mene i mene od Tare. Sve što imam da vam kažem je - napušite se k**e!".

Tara Simov
foto: ATA Images

kurir.rs

Bonus video:

00:14

TARA PROVOZALA REPEROVU BESNU MAŠINU! Simova hara beogradskim ULICAMA, Ša sve snimio: NOVA BEBICA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja