IMAĆEMO BEBU NAJLEPŠU NA SVETU: Isplivala EKSPLICITNA fotka Frana iz kreveta Anđele Veštice, a evo kako mu je starleta ZAPRETILA
Foto: Printscreen/Zadruga

biće haos

IMAĆEMO BEBU NAJLEPŠU NA SVETU: Isplivala EKSPLICITNA fotka Frana iz kreveta Anđele Veštice, a evo kako mu je starleta ZAPRETILA

Rijaliti -

Starleta Anđela Veštica objavila je fotografiju na Instagram profilu bivšeg zadrugara Frana Pujasa iz kreveta, a zbog poruke koju mu je ostavila šokirala je sve pratioce.

Naime, poznato je da je Anđela došla na finale Zadruge 4 kako bi podržala Frana, ističući da joj Paula Hublin nije prepreka, što je i dokazala, budući da ga je primila u svoj krevet, bez ikakvih problema. Međutim, ono što je Anđelu iznerviralo jeste to na koji način je Fran pričao o njoj.

Paula Hublin, Fran Pujas
foto: Printscreen/Zadruga

Anđela je okačila na Instagram storiju Franovu fotografiju iz njenog kreveta, a onda mu se obratila brutalnim rečima.

- Jedi g*vna Pujas, gora sam ti ja nego hrvatska poternica i svi zajedno. Imaćemo bebu najlepšu na svetu, tralala - napisala je Anđela.

Odmah potom Anđela je objavila snimak na kom se direktno obratila Franu i tom prilikom iznela njenu verziju priče o njihovom viđenju.

Anđela Veštica
foto: ATA Images

- Zamisli budalu koja će stvarno da poveruje da sam se ja tebi javila prva i da sam prva tražila da se vidimo. Ne kažem da sam te odbila, pristala sam jer si intersentan. Jedna stvar za koju mogu da te pohvalim da stvarno dobro je*eš. Ušao si u auto da uzmeš rizle, nemoj da izvadim snimak kako nisi znao da izađeš iz auta koliko si se naduvao. Nemoj da ti dođem tamo u Šimanovce da obrišem patos sa tobom - poručila je Anđela.

Anđela
foto: Pritnscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:04

FRAN PUJAS PROVODI SE U BEOGRADU: Izašao iz rijalitija, a i dalje se druži sa bivšim cimerom, evo KO JE U PITANJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track