SAMO ŠTO IM SE USNE NE DOTAKNU! Vuk Mob i Paula Hublin PRISNIJI nego ranije: Reper komentarom ispod FOTKE zbunio sve! (FOTO)
Foto: Printscreen

GDE IMA DIMA...

SAMO ŠTO IM SE USNE NE DOTAKNU! Vuk Mob i Paula Hublin PRISNIJI nego ranije: Reper komentarom ispod FOTKE zbunio sve! (FOTO)

Rijaliti -

Danima se spekuliše da između repera Vuka Moba i bivše učesnice "Zadruge" Paule Hublin postoji mnogo više od prijateljstva, iako oboje to demantuju. Sada se na društvenim mrežama pojavila fotka koja podgreva priča da su reper i Hublinova u romantičnom odnosu.

Vuk Mob
foto: Printscreen/Instagram

Paula je, inače, nedavno snimila spot za svoju prvu pesmu, a najveća podrška bio joj je upravo Vuk, koji je sada objavio njihovu zajedničku, nikad prisniju fotografiju, ali i komentar koji je zbunio sve koji su ubeđeni da su u vezi.

- Dobrodošla u porodicu, sestro! Vreme je da pišeš istoriju i praviš velike novce - napisao je Vuk, dok mu je Paula u komentaru ostavila srce.

Inače, Paula je i sama demantovala da ima bilo šta s reperom.

Nema tu ničega između nas. Družimo se kao što smo to radili i u "Zadruzi". To se sve znalo da ćemo se nas dvoje ponovo sresti i biti bliski kao prijatelji. Pravi se velika drama i tenzija oko svega. Saradnja je u pitanju, između nas dvoje, toliko smem da otkrijem – rekla je ona za Blic.

Paula Hublin
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:03

VUK MOB I PAULA HUBLIN NERAZDVOJNI! Isplivao snimak, HRVATICVA LJUBILA repera u vrat, on sve snimio i odmah se POHVALIO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track