ISPLIVALA DOSAD NEVIĐENA FOTKA CECE I ARKANA: Sve pršti od glamura, sada je mnogima jasno zašto su važili za TRENDSETERE! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Screenshot youtube/Mladjen

VAU

ISPLIVALA DOSAD NEVIĐENA FOTKA CECE I ARKANA: Sve pršti od glamura, sada je mnogima jasno zašto su važili za TRENDSETERE! (FOTO)

Stars -

Porodične fotografije Cece Ražnatović i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, što je i sada slučaj.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija koju do sada mnogi nisu imali prilike da vide. Svima je dobro poznato da su svojevremeno Ražnatovići diktirali modne trendove oblačivši tada najskuplje i najekskluzivnije odevne komade koje nije mogao da ima svako, a sada se na Tviteru pojavila još jedna stara fotka bračnog para i svima je jasno zbog čega su važili za glavne trendsetere.

Oni su tada bili odeveni po poslednjoj modi - najveću pažnju na Ceci privukla je njena skupa bunda, ali i luksuzni nakit, dok je Arkan bio odeven "tip-top" - košulja, kravata i džemper, sve je bilo na svom mestu, a preko toga nosio je brendirani kaput.

Svetlana Ceca Ražnatović, venčanje, Željko Ražnatović Arkan
foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:11

CECA OBJAVILA SNIMAK SA JAHTE: Pevačica pokazala kako UŽIVA na MORU, bujno poprsje u prvom planu, OSMEH ne skida s lica! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track