POTVRĐEN ULAZAK JOŠ JEDNE RIJALITI UČESNICE U ZADRUGU 5! O njenim burnim vezama BRUJAO je region, a sad se vraća da pomrsi konce
Foto: Printscreen

OTKRIVENO

POTVRĐEN ULAZAK JOŠ JEDNE RIJALITI UČESNICE U ZADRUGU 5! O njenim burnim vezama BRUJAO je region, a sad se vraća da pomrsi konce

Rijaliti -

Uskoro će se novi takmičari useliti u Belu kuću, a za sada je poznato nekoliko učesnika koji će biti deo "Zadruge 5".

Zadruga
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock/santypan

Pored Mikija Đuričića, Mensura Ajdaršašića, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Aleksandre Subotić, sada je potvrđeno da još jedna bivša zadrugarka ulazi u Zadrugu.

Naime, reč je o Jovani Tomić Matoroj koju je publika već imala prilike da gleda tokom prve četiri sezone rijalitija. Svojim životnim ispovestima, britkim jezikom, jasnim stavom i burnim ljubavnim zavrzlamama, Matora je šokirala čitav region.

Motora se sada, spremnija i jača nego ikada, vraća na velika vrata ''Zadruge 5''. Nakon burnog odnosa sa Sanjom Stanković i Monikom Horvat tokom četvrte sezone, Matora je uplovila u ljubavnu vezu sa misterioznom devojkom.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

00:07

DARA MEŠA KUKOVIMA U NAJKRAĆOJ HALJINI IKADA: Pevačica napravila VREO snimak, a preko OGROMNIH grudi bez brusa providan materijal!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track