POZNATI RIJALITI IGRAČ ULAZI U ZADRUGU 5! Skandal majstor opet pred kamerama, o njegovim vezama brujao je region, sad sprema haos
Foto: Printscreen

au!

POZNATI RIJALITI IGRAČ ULAZI U ZADRUGU 5! Skandal majstor opet pred kamerama, o njegovim vezama brujao je region, sad sprema haos

Rijaliti -

Zadrugari uveliko se spremaju za ulazak u Belu kuću, a sada je sve više poznato ko će od starih učesnika ponovo biti deo rijalitija.

Pored Mikija Đuričića, Mensura Ajdarpašića, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Aleksandre Subotić, Aleksandra Saše Todorovića, Jovane Tomić Matore, Mateje Matijevića, Deniz Dejm, Nikole Grujića, Sandre Čaprić, Stefana Mihića, Saleta Cvetkovića Luksa i Natalije Šćekić, došlo je vreme da se sazna ime i sledećeg takmičara.

Zadrugari, Zadruga 5
foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić

U pitanju je bivši zadrugar koji je učestvovao u više sezona rijalitija ''Zadruga'', a sad je spreman da se pokaže i u petoj, finalnoj sezoni.

Bane Čolak spreman je za ulazak, odnosno povratak u Belu kuću, a s obzirom na to da je tokom boravka na velelepnom imanju imao više afera i veza, nema sumnje da i ovog puta od njega možemo očekivati svašta.

Podsetimo, Čolak je imao turbulentnu vezu sa Zerinom Hećo tokom druge sezone Zadruge, dok se u trećoj sezoni našao u epicentru afere zbog Ermine Pašović i Ivane Krunić, sa kojom je tada i uplovio u ljubavnu romansu, a onda ga je ona ostavila putem video-poziva dok je on boravio na velelepnom imanju.

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

00:11

VARNICE PRŠTE! MAJA OPET U ZAGRLJAJU FILIPA CARA: Marinkovićeva se ne odvaja od njega, podgrejali sumnje da su u vezi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track