PRIJA DANIJELA MI JE POSLALA KG MESA I PORUČILA OVO! Zlati smeta što je Rodićka STARIJA od njenog sina, a Peja ODUŠEVLJEN!
Foto: Kurir Printscreen, Printscreen Instagram

NAVIJA ZA LJUBAV

PRIJA DANIJELA MI JE POSLALA KG MESA I PORUČILA OVO! Zlati smeta što je Rodićka STARIJA od njenog sina, a Peja ODUŠEVLJEN!

Stars -

Sve više se šuška o vezi sina pevačice Zlate Petrović, Jovana Pejića i Nataše Rodić.

Međutim, navodno se među njima ništa nije desilo osim flerta. Ipak, nedavno su se pevačicin sin i najstarija sestra Rodić našli na proslavi povodom rođenja sina Mirka Šijana i Bojane Rodić i varnice su navodno opet planule, a Zlata je navodno brže-bolje reagovala i sinu skrenula pažnju da se drži što dalje od Nataše, o čemu se uveliko priča.

Zlata Petrović, Jovan Pejić, Nataša Rodić
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Sada je Jovanov otac, voditelj Zoran Pejić Peja oduševljen je idejom da mu snajka bude Nataša Rodić.

- Najiskrenije ću reći, mene niko od mojih roditelja nije pitao šta treba da mislim o ljubavnom izboru. Ne mešam se u to. Familija Rodić i mama njihova Danijela je prelepa žena i prava dama, a ujedno i veliki radnik. Dobio sam poklon od nje, poslala mi je kilogram mesa i uz to je prija je poručila: „Nikad se ne zna možda postanemo prijatelji“. Navijam za svaku ljubav, ko god da se voli, Nataša je dobrodošla u naš dom. Nisam od onih očeva koji će da pametuje, da moj sin dođe i da kaže „ja sam sa 20 godina starijom ženom“, uvek ću ga podržati - rekao je Peja.

Zoran Pejić Peja
foto: Kurir Televizija

Inače, kako se pisalo, Zlata nije oduševljena time što se njenom sinu dopada najstarija sestra Rodić, upravo zbog razlike u godinama.

- Ne verujem da bi Zlata imala nešto protiv Nataše i Rodića. Ona uvek podržava ljubav. I ona i ja smo imali mlađe i starije, tako da ne bi bilo pametno da bilo šta poručujemo našem sinu.

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:14

PRVI SNIMCI IZ VILE U SURČINU! Mirko Šijan i Zlata NAJVESELIJI , zaigrali uz OVAJ HIT, SVE PRŠTI PORED bazena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track