OVO SU SNIMCI ZBOG KOJIH JE SADIK PERSONA NON GRATA! Ima celi repertoar o ubijanju Srba kod kojih je došao po NOVAC i SLAVU
Foto: Printscreen

A peva sa uživanjem

OVO SU SNIMCI ZBOG KOJIH JE SADIK PERSONA NON GRATA! Ima celi repertoar o ubijanju Srba kod kojih je došao po NOVAC i SLAVU

Stars -

Finalisti "Zvezda Granda" Sadik Hasanović zabranjen je ulaz u Srbiju zbog snimaka na kojima je pevao o ubijanju Srba, kod kojih je došao po slavu, a i novac.

Na društvenim mrežama postoje snimci na kojem peva "Ko na Božić u Kravicu dođi" i to sa uživanjem.

Međutim, nije to jedini snimak gde pevač Zvezde Grada veliča u pesmama Nasera Orića i ubijanje Srba.

Pošto su se snimci pojavili na društvenim mrežama, bosanski pevač je pokupšao da se opravda.

"Imao sam samo 12,13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac", pravdao se tada Hasanović. Međutim, šta stvarno misli rekao je kada je drsko otcepio Novi Pazar od Srbije.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović.

Sadik Hasanović
foto: Antonio Ahel/ ATAImages, Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:11

VARNICE PRŠTE! MAJA OPET U ZAGRLJAJU FILIPA CARA: Marinkovićeva se ne odvaja od njega, podgrejali sumnje da su u vezi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja