REKAO SAM JOJ DA SE OPAMETI! Mateja pred ulazak u Z5 progovorio o MAJI, pa otkrio šta će raditi ako mu BIVŠA Tara postane cimerka!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen RTV Pink

ISKRENO

REKAO SAM JOJ DA SE OPAMETI! Mateja pred ulazak u Z5 progovorio o MAJI, pa otkrio šta će raditi ako mu BIVŠA Tara postane cimerka!

Rijaliti -

Mateja Matijević ponovo će od 5. septembra živeti u imanju na Šimanovcima, gde se proslavio u trećoj sezoni "Zadruge" po vezi sa Tarom Simov. Danas je govorio o situacijama koje bi mogle da ga zadese u Beloj kući:

Mateja Matijević
foto: Ana Paunković

- Završio se sistematski pregled. Sve se završilo za 5 minuta, bilo je mnogo bolje nego prošli put. Kod psihijatra sam se najmanje zadržao, posle svega sam ostao normalan. Sad ulazim totalno lagan - prokomentarisao je nakon izlaska sa sistematskog pregleda, potom se osvrnuo na odnos sa Mensurom Ajdarpašićem, sa kojima je imao konflikt tokom boravka u Zadruzi 3.

- Sreo sam Mensura, nakon svađa koje smo imali u trojci, Mensur i ja smo se sreli jednom na Zelenom Vencu tu smo se ispričali i super smo - prokomentarisao je Matijević, pa se osvrnuo na novu tetovažu i odnos sa Tarom Simov.

Mateja Matijević, Tara Simov
foto: Nemanja Nikolić

- Tetovaža nije posvećena Tari, imam svoju priču. Ja nikada u životu tetovažu ne bih posvetio devojci. Ako ona uđe u Zadrugu možemo da budemo na nekoj distanci ili da ostavim prostor da budemo korektni - zatim je prokomentarisao dešavanja u Beču i kako to da je Maja Marinković završila u njegovom krevetu.

- Ja sam spavao, čuo sam nešto. Sutradan je Maja sela na moj krevet, vidi se na klipu ja sam joj pokazivao rukama u fazonu dokle više da se tako ponašaš, da praviš te scene, opameti se, ona je na moj krevet sela - kroz smeh je prokomentarisao Mateja.

Maja Marinković, Mateja Matijević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:14

ZBOG OVOG SNIMKA JE SIMOVA PLAKALA U EMISIJI: Isplivao snimak MAJE MARINKOVIĆ u krevetu TARINOG bivšeg!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track