ZADRUGARI MI SE UDVARAJU, ŠALJU PORUKE I ZOVU NA PIĆE! Dušica otkrila šta se dešava iza kamera, a na OVO se niko nije usudio!
Foto: Nemanja Nikolić

opa!

ZADRUGARI MI SE UDVARAJU, ŠALJU PORUKE I ZOVU NA PIĆE! Dušica otkrila šta se dešava iza kamera, a na OVO se niko nije usudio!

Rijaliti -

Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević već petu sezonu rijalitija pomno prati, pa tako se često susreće i sa neprijatnim situacijama kada je fanovi takmičara vređaju na društvenim mređžama.

Ona je sada istakla da na sve gleda pozitivno.

Dušica Jakovljević
foto: Nemanja Nikolić

- Bilo je neprijatnosti i raznih situacija. Kada radite s ljudima, morate biti spremni na to da će biti lepih i manje lepih momenata. Nekada mi trebaju dva dana da se oporavim, energetski i emotivno. Kao voditelj i novinar upijate energiju sagovornika. Kroz studio mi je prošlo 59 novih takmičara- rekla je Dušica, a onda otkrila da postoje rijaliti učesnici koji su je zvali na piće i udvarali se otvoreno.

- Jesu, udvarali su mi se. Slali su mi poruke i zvali me na piće. Niko nije prešao granicu neukusa. Nisam odgovarala na ta udvaranja, ali kao i svakoj ženi prijalo mi je što sam privukla njihovu pažnju. Ali priznajem, postoje dve Dušice - ona koja je nenašminkana u trenirci kod kuće i ona koja se našminka i uđe u studio, tada iskreno imam više samopouzdanja. Nisam dobijala nemoralne ponude. Mislim da se niko ne bi usudio, jer zna kakav bi odgovor dobio- kaže voditeljka "Zadruge".

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B/Avaz

Bonus video:

10:14

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NADOGRADILA KOSU I UTEGLA SE: Voditeljka u TOP izdanju i ŠLJOKICAMA, o ovom stajlingu će se pričati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track