MAJA MARINKOVIĆ ŽESTOKO POTKAČILA BIVŠU DRUGARICU MARIJANU I JANJUŠA: Kao da gledam crtani film, svako se bori za KADAR KAKO UME!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

PRIZNALA

MAJA MARINKOVIĆ ŽESTOKO POTKAČILA BIVŠU DRUGARICU MARIJANU I JANJUŠA: Kao da gledam crtani film, svako se bori za KADAR KAKO UME!

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Maja Marinković progovorila je o raznim aktuelnostima koje su se desile protekle nedelje u "Zadruzi".

Na samom početku, Marinkovićeva se dotakla svog odnosa sa Filipom Carom, koji već neko vreme ne krije simpatije prema Sandri Čaprić.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

- Ja sam njega ostavila kada sam dala izjavu, s obizirom da je prešao tu granicu prijateljstva i nečeg što je normalno za videti. Mogu da kažem da je ispao nekorektan, neću ga blatiti, ali defintivno me ne poštuje i nemam više šta da tražim u tom odnosu. To je sve za limunda za mene u odnosu na ono šta sam sve preživela u prošlom odnosu, koliko sam volela i koliko sam se dala, zaista više nemam nameru da se bavim i dižem cenu nebitnim osobama – priča Maja, pa dodaje:

- Nikoga nisam prevarila, niti sam obrisala slike, niti me teši Ša, niti sam komentarisala ko je bolji ljubavnik – rekla je Marinkovićeva.

Maja se osvrnula i na odnos svog bivšeg partnera, Marka Janjuševića Janjuša i bivše drugarice, Marijane Zonjić.

Maja Marinković, Filip Car, Sandra Čaprić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- Kao da gledam "Tom i Džerija", crtani film... Svako od nas je jedinka za sebe, a to pokušavanje imitrianja mi je zaista smešno. Marijana je neko ko se nije pokazao kao moj prijatelj, iako me je celo leto zvala da se vidim, za šta imam i dokaze, ali dobro, vidim da mi stalno spominju, Janjuš peva "Favorito", što je bila naša pesma, svako ima pravo da se bori za taj kadar kako zna i ume –

Bivša zadrugarka se dotakla i svađe koja je nedavno izbila između Deniz Dejm i Aleksandre Subotić.

- Upoznala sam Deniz kada sam ispratila Filipa u karantin. Što se mene tiče, moralnija je od 90 posto devojaka koje se trenutno nalaze u kući, koje se predstavljaju kao svetice. Aleksandra Subotić je moja prijateljica, koju mnogo volim, kao i Staniju, one su mi na prvom mestu – zaključuje Maja u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Maja Marinković, Filip Car, Sandra Čaprić
foto: Printscreen/Pink TV, Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:06

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ GRMI U TERETANI: Utegla se u helanke i MINI TOP, pokazala izvajanu figuru, a na licu nema ni TRUNKU ŠMINKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track