HOĆE ME K**VE, NE DAO BOG NIKOME! UŠLA JE DA DIGNE CENU: Mihić odlepio kad je saznao da mu se bivša bavi najstarijim ZANATOM VIDEO
Foto: Printscreen

ODRŽAO LEKCIJU

HOĆE ME K**VE, NE DAO BOG NIKOME! UŠLA JE DA DIGNE CENU: Mihić odlepio kad je saznao da mu se bivša bavi najstarijim ZANATOM VIDEO

Rijaliti -

Stefan Mihić je otišao do doka da se osunča, a kad mu se pridružila Emilija Velemir, on je osuo paljbu po bivšoj devojci Miji Jovanović.

Miljana Kulić aludirala je na to da Mia Jovanović pruža s*ksualne usluge za novac, što je Mihića posebno zabolelo.

Stefan Mihić
foto: Printscreen

"Šta ona ima dobro? Ja sam tražio u njoj dobro, ali ona nema dobro. Ušla je ovde da bi digla cenu... Rekla mi je Miljana da nema ko je nije j*bao u Podgorici i Beogradu. Poznata k*rvetina i ona to ne radi jer mora, nego jer je nimfomanka... Ja sam beogradsko dete, znaš koliko sam tih k*rvetina prošao, naročito u Dubaiju. Problem je kad se zaljubiš u normalno dete, a u k*rvu, kao dobar dan", rekao je Mihić.

"Ja sam imao situaciju pre 6 godina isto tako, posle 4 dana sam saznao da je k*rva. K*rve mene hoće, ne dao Bog nikome. Meni je žao njenih roditelja, majka je htela da joj da 50.000 evra samo da ne uđe. Ne vredi, hoće da bude popularna k*rva. Takve u Dubaiju koštaju po 1.500 evra, to je običan izgled. 1.000, 1.500 evra, ne manje. Nije napucana. Narod sve vidi!", pričao je on.

Sandra Rešić je pokušala da ga smiri, da mu kaže da razmisli šta priča i da je ogorčen, ali je on i dalje bio ubeđen u to da je Mia dama lakog morala.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:29

MONIKA HORVAT NEĆE OPET U RIJALITI, PA NIKAD OŠTRIJE OSULA: Nismo dobili NIŠTA, ljudi moraju da saznaju neke stvari!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track