REGION SE JOŠ NIJE OPORAVIO OD ŠOKA DA NIJE SA DANIJELOM: Grašo našao novu 15 GODINA MLAĐU i ona je ćerka popularnog muzičara!
Foto: Printscreen

kolege

REGION SE JOŠ NIJE OPORAVIO OD ŠOKA DA NIJE SA DANIJELOM: Grašo našao novu 15 GODINA MLAĐU i ona je ćerka popularnog muzičara!

Stars -

Vest da je veza Petra Graša i Danijele Martinović doživela krah posle 24 godine pre nekoliko meseci iznenadila je javnost, a više od toga šokirala je vest o novoj devojci hrvatskog zavodnika.

Kako pišu hrvatski mediji, nova devojka Petra Graša je četrnaest godina mlađa Hana Huljić, ćerka njegovog velikog prijatelja i saradnika Tončija Huljića.

Iako je izvor blizak pevaču ovu vest potvrdio za hrvatske medije, Hana i Petar ovim povodom još se nisu oglasili.

Podsetimo, Petar i Martina upoznali su se 1995. godine na Dori u Opatiji, a dve godine kasnije započeli su ljubavnu vezu.

Da Petar i Danijela više nisu zajedno potvrdila je Martina Podgorski, zadužena za komunikaciju s medijima u njegovom timu.

- Istina je da Danijela i Petar poslednjih meseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih ličnih razloga - rekla je Martina.

Tonči Huljić
foto: Dragana Udovičić

kurir.rs

Bonus video:

00:15

Ibra proslavio 40. rodjendan: Pevala mu Nada Topcagic, a na vrhu torte ZLATNA KOPACKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track