TROJKA U ZADRUZI RASTURA BRAK! Dalila primetila PROMENU kod Dejana, a onda je Car otkrio šta se dešava između NJIH! DŽABA JOJ SUZE
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Zadruga

biće tu svašta

TROJKA U ZADRUZI RASTURA BRAK! Dalila primetila PROMENU kod Dejana, a onda je Car otkrio šta se dešava između NJIH! DŽABA JOJ SUZE

Rijaliti -

Brak Dalile i Dejana Dragojevića je u velikoj krizi i to sve zbog Filipa Cara koji ne može da sakrije emocije prema Dalili, a ni ona nije ravnodušna.

Naime, dok je Filip Car tražio Dalilu po čitavom imanju, ona je plakala u pušionici i priznala cimerima da joj Dejan Dragojević nije prišao tokom večeri, a onda se klupko odmotalo.

- Nikada nisi videla ovakvu promenu kod njega? - pitao ju je Bane.

- Slušaj, bilo je mnogo grešaka i sa moje i sa njegove strane. Ne mogu, gušim se u sopstvenom telu i glavi. Znam za dve situacije koje sam mu oprostila, bila sam najgora. Ništa se ne rešava, sve nešto između redova... Onda i ja počnem isto da radim, onda se osvestim i kažem sebi "Šta meni to treba?" - plakala je Dalila.

Dalila je potom otišla do izolacije gde joj se pridružio Dejan, kako bi rešio problem sa suprugom. Međutim, ona nije želela ni da ga sasluša, već mu je odbrusila i poručila da napusti prostoriju.

- Izađi. Nemam ja o čemu sa tobom da pričam! Izađi! - vikala je Dalila.

- Šta je problem? Zar mi nisi rekla da se družim sa ljudima? Prišao sam ti, pomazio te, hajde, mrš! - odbrusio je Dejan.

Nakon konflikta sa Dejanom, Dalila se suočila u izolaciji i sa Filipom Carem, koji je insistirao da razgovara sa njom, dok ga je ona uporno odbijala, posle ove njihove svađe mnogima će njihov odnos biti jasniji.

- Dalila, hajde da pričamo - rekao je Car.

- Neću da pričam. Nije mi dobro, nisam dobro, ne mogu sa nekim stvarima da se nosim. Imam neki svoj problem, koji ću ja rešiti - besnela je Dalila.

- Da li ja mogu da spavam sa nekim ovde? - pitao je on.

- Spavaj sa kim god hoćeš, ne zanima me - odbrusila je Dalila.

- Da li imaš problem sa mnom ili zbog mene? - bio je uporan Car.

- Ma, kakve veze ti imaš sa mojim životom? - rekla je ona.

- A sad nemam nikakve veze sa tobom i tvojim životom? Da li je moguće da sam ja ovakva budala? Totalno sam se otreznio - iznenađen je bio Filip.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track