UČENIK ZADRUGE MORA HITNO NA OPERACIJU! Nakon što mu je Filip Car SLOMIO VILICU u žestokoj TUČI, Peleš rešio i da PRESAVIJE TABAK!
Foto: Damir Dervišagić

odlučan

UČENIK ZADRUGE MORA HITNO NA OPERACIJU! Nakon što mu je Filip Car SLOMIO VILICU u žestokoj TUČI, Peleš rešio i da PRESAVIJE TABAK!

Rijaliti -

Nakon što je tokom masovne tuče u ''Zadruzi 5'' Filip Car iz sve snage udario Ademira Peleša i tom prilikom mu polomio vilicu, nakon čega je Peleš hitno hospitalizovan, on se sada oglasio i otkrio u kakvom je stanju.

Nakon masovne tuče tokom žurke u ''Zadruzi 5'', Filip Car je iz sve snage udario Ademira Peleša, nakon čega je Peleš hitno hospitalizovan zbog polomljene vilice prouzrokovane jačinom udarca Filipa Cara.

Ademir Peleš
foto: Printscreen

Nakon toga se Peleš oglasio na svom Instagram profilu i rekao da se nada da Car neće biti diskvalifikovan i da jedva čeka da se susretnu ''oči u oči''. Međutim, stvari su se zakomplikovale.

Ademir Peleš
foto: Printskrin/Instagram

Ademir se oglasio i otkrio da je povreda ozbiljnija nego što su mislili:

- Povreda je ozbiljnija nego što su doktori mislili u početku, moram na operaciju, pa ćemo dalje videti. Svakako, Filipa Cara ću krivično goniti, neće se završiti na ovome - rekao je Peleš.

Filip Car, Ademir Peleš
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Repbulika/M.M.

Bonus video:

00:24

SUBOTIĆKA SLAVI SINU 1. ROĐENDAN, NE MARI ZA POVRATAK U RIJALITI! Na proslavi baka LJUBA, Maja i TAKI: Sve pršti od LUKSUZA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track