PRISETIO SE EMOTIVNOG SUSRETA SA TAKIJEM! Janjuš ispričao kako se upoznao sa Majinim ocem: Sudbina je htela da mi ne bude TAST!
Foto: Printscreen/Zadruga

HIT

PRISETIO SE EMOTIVNOG SUSRETA SA TAKIJEM! Janjuš ispričao kako se upoznao sa Majinim ocem: Sudbina je htela da mi ne bude TAST!

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš se prisetio susreta sa Radomirom Marinkovićem Takijem.

- Koja je najgora star koju ste čuli od partnera tokom sek*a?

- Zatekli ste me sa pitanjem, ne mogu da se setim sada - rekao je Bane.

- A ne zna se da li je muško ili žensko -* ubacio se Mensur.

- Ma tebe se to en tiče, bilo je nekih pijanih situacija, ali ne zna se da li će moći - rekoa je Bane.

- Da možete da vratite vreme i da možete da izbrišete jedan postupak u Zadruzi koji bi to bio? - glasilo je pitanje za Sanju Grujić.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Zadruga

- Pa ne bih ništa menjala, samo možda to kada sam Mihića psovala, a što se tiče Janjuševog dodira po grudima, meni to prija. meni njegov dodir prija svuda - rekola je Sanja kada su pomenuli Janjuša i njegov dodir.

- Upoznavanje sa pertnerovim roditeljima koje je na tebe ostavilo ozbiljan utisak? - bilo je pitanje za Janjuša:

- Ja sam upoznao samo roditelje moje supruge, što Se tiče Takija, on i ja smo se samo virtuelno čuli, a onda je susret bio veoma emotivan. Ljudim se svidelo to. Ja se nadam da se takvi susreti viđe neće desiti, niti takavi odnosi. Meni se potencijalini tast veoma dopao, imao sam baš veliku želju da ga upoznam i želim mu sve najbolje u životu, a sudbina je htela da mi ne bude tast - rekao je Janjuš.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

05:20

JANJUŠ ZAPLAKAO KAD JE SPOMENUO BIVŠU ŽENU I ĆERKU Ukleli su me, od prošle godine ne može biti GORE! VRATIO DA SE PERE OD PREVARE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track