Najnovije vesti

MAJCI DEJANA DRAGOJEVIĆA NIJE DOBRO: Sa sinom zbog DALILE ne priča godinama, a sada ne može da gleda PAKAO kroz koji on prolazi!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

ne javlja se nikome

MAJCI DEJANA DRAGOJEVIĆA NIJE DOBRO: Sa sinom zbog DALILE ne priča godinama, a sada ne može da gleda PAKAO kroz koji on prolazi!

Rijaliti

Dalila i Dejan Dragojević privukli su veliku pažnju svojim ponašanjem u "Zadruzi 5", naročito otkad se Dalila zagrejala za Filipa Cara. Ona je u jednom trenutku uputila i poruku Dejanovoj majci, Biljani, sa kojom ne govore otkako su u braku.

Filip Car, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Damir Dervišagić

Sada se za medije oglasio izvor koji otkriva kakvo je Biljanino stanje dok gleda rijaliti u kojoj je glavna tema njen sin Dejan, sa kojim ne govori.

- Biljani je mnogo teško u ovoj situaciji, mislim, žena se trudi da što manje prati situaciju u rijalitiju, jer je stvarno prošla zbog sinova i njihovih žena i sito i rešeto. Videla sam da se David oglasio, momak je potpuno u pravu, nek se skinu više ženi sa grbače svi, ne znam šta su se nakačili na nju. Malo su joj briga u životu naneli, sad hoće još!? Neverovatno kakvo ponašanje - govori izvor blizak Biljani dodaje:

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Da vam kažem, i ta Dalila, ne znam šta joj je sve ovo trebalo, zar joj nije bilo bolje da sedi kod kuće sa suprugom i da grade život, a ne ovako da se ponaša pred milionima ljudi, ovo je stvarno skandalozno! Ja da sam na Biljaninom mestu, ja bih napravila katastrofu, ali dobro žena uspeva sve to da filtrira, kada se ovo svakodnevno dešava. Svaki dan pokušavaju mediji da dođu do nje, ali ona se stvarno nikome ne javlja na telefon, ženi mirnija glava - govori izvor.

Podsetimo, Biljana Dragojević nije imala lepo mišljenje o snajki Dalili, ni pre nego što je stupila u bračnu zajednicu sa njenim sinom Dejanom, zbog čega se ne viđaju i ne posećuju.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Verujte da je teško biti majka rijaliti učesnika. Mislim da treba da razmišljaju svojom glavom. Mislim da ima dve godine kako ne razgovaram sa Dejanom, a ništa nisam pogrešila. Mislim da treba da dođe kod mene da popriča ako želi, sa Dalilom - rekla je ona za "Premijeru" prošle godine i nastavila:

- Ja sam u šoku, zbog nekih stvari koje je rekao ne želim da napravim prvi korak. To su užasne uvrede, bila sa tu sve dok se nije oženio. Dalilu nikad nisam uvredila.

Dalila Dragojević, Biljana Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Republika.rs

Bonus video:

ANA KORAĆ URADILA NOVU OPERACIJU! Starleta ne zna da stane, pohvalila se novim IZGLEDOM, još je sve sveže, a KAPILAR JOJ PUKAO
00:13

ANA KORAĆ URADILA NOVU OPERACIJU! Starleta ne zna da stane, pohvalila se novim IZGLEDOM, još je sve sveže, a KAPILAR JOJ PUKAO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja