DEJAN SKOČIO NA STO I LOMI PO RIJALITIJU: Dragojević izgoreo od BESA, cimeri ga doveli do ludila, pa URLA I RUŠI PO KUĆI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

KIVAN NA CIMERE

DEJAN SKOČIO NA STO I LOMI PO RIJALITIJU: Dragojević izgoreo od BESA, cimeri ga doveli do ludila, pa URLA I RUŠI PO KUĆI! (VIDEO)

Rijaliti -

Veliki šef je nakon završene "Zadrugovizije" poslao rijaliti učesnicima hranu, ali je tokom podele došlo do pravog haosa.

Njima su stigle pljeskavice i roštilj, a učesnici su počeli da se grabe i uzmaju sa stola, iako su imali pravo samo na jedan obrok.

Dejan Dragojević, Zadruga 5
foto: Printscreen

Dejan Dragojević vidno izrevoltiran se popeo na sto i krenuo da šutira sve sa njega, jer su se zadrugari razgrabili kada je Filip Car stavio hranu na sto.

- Stoko alava - vikao je Dragojević.

Inače, Dejan je u centru pažnje zbog svoje žene Dalile, koja ima čudan odnos sa Filipom Carem. Dalila čak sa Filipom boravi u izolaciji, a svi sumnjaju da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Dalila je čak nedavno Drvetu mudrosti pričala o svojim osećanjima.

"Ja se ne osećam dobro Drvo. ja stalno plačem zbog toga, povređujem ljude. Videla sam Dejana kako je sinoć bio veseo i kako je uživao. Meni je bilo jako teško sinoć, on je meni uvek prilazio, sinoć nije. Ja njega takvog ne znam, on je uvek biuo tu za mene, a sinoć nije uradio", otkrila je Dalila nedavno.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track