PRATI SVAKI KORAK SNAJKE U RIJALITIJU! Oglasio se DAVID Dragojević i žestoko isprozivao DALILU: Pravda je kao kornjača! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

HAOS

PRATI SVAKI KORAK SNAJKE U RIJALITIJU! Oglasio se DAVID Dragojević i žestoko isprozivao DALILU: Pravda je kao kornjača! (FOTO)

Rijaliti -

Gledaoci "Zadruge" već nedeljama unazad pomno prate turbuletna dešavanja između bračnog para Dragojević, Dalile i Dejana. Dalila je, naime, u više navrata priznala da se hladi od svog supruga, a zbog njenog prisnog odnosa sa Filipom Carem, Dejan joj je vratio burmu, polio je vodom, posle čega je odlučila da ostavi muža.

David Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Sva dešavanja pomno prati David Dragojević, koji s rođenim bratom Dejanom godinama unazad, kao i ostatak njegove familije, ne razgovara baš zbog snaje Dalile, sa kojom dugo već ratuje. Njemu je posebno interesantan bio večerašnji snimak na kom je Dalila dozvolila Caru da pređe granicu i nežno je pomazi po kolenu, Dejanu iza leđa, te se u svom stilu oglasio.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Pink

Njegova nova objava na Instagramu se, po svemu sudeći, odnosi baš na sve ono što Dalila nedeljama unazad radi u "Zadruzi", a pogotovo na ono što se desilo večeras.

Pravda dolazi kao kornjača, ali kida kao lav - stajalo je na fotki uz pesmu ''Dodirni mi kolena''.

Da li je pružio podršku svom bratu ili je samo ovo još jedan dokaz da porodica Dragojević ''likuje'' ovim dešavanjem, ostaje nam da saznamo.

David Dragojević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track