SVI SU DRHTALI I STAJALI MIRNO PRED NJOM: Evo čime se bavila bivša žena Milutina Mrkonjića! Njena izjava o Mrki je ŠOK (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

Uspešna i poštovana

SVI SU DRHTALI I STAJALI MIRNO PRED NJOM: Evo čime se bavila bivša žena Milutina Mrkonjića! Njena izjava o Mrki je ŠOK (FOTO)

Stars -

Bivša supruga Milutina Mrke Mrkonjića je Dragana Daša Mrkonjić, koja je godinama radila kao advokat, a kasnije i kao sudija.

Njih dvoje su više od 30 godina bili u braku, a kako je Mrka ranije dovođen u vezu sa mnogim ženskim osobama, tadašnja njegova žena je dala potpuno neočekivanu izjavu za medije.

- Slušajte, moj muž jeste švaler i ne ljutim se - poručila je tada.

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Pretnje, Dragana Mrkonjić, Milica Polić, Stam Hotel
foto: Dragan Kadić

Uprkos rastanku Daša i Mrka su ostali u dobrim odnosima, a često se i viđaju. Mediji su pisali da je Mrka uvek o njoj brinuo, kao i da je ona veliki fan Ane Bekute. Čak su i njih dve u dobrim odnosima.

- Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga - rekla je ranije Bekuta, koja ne sumnja u ljubav svog dečka.

- Nikada nisam bila ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo negujemo koliko god je to moguće u ovim godinama - rekla je Ana.

žena, Stan, Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Hotel, Dragana Mrkonjić
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:47

NEKA ME UHAPSE SLOBODNO! Ana Bekuta progovorila o krivičnom delu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track