NIKADA SE NISMO RAZDVOJILI, NITI ĆEMO! VOLIM TE, ZAUVEK: Dalila i Dejan skinuli burme, a ovako je ona govorila pre ZADRUGE! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

razvod na pomolu

NIKADA SE NISMO RAZDVOJILI, NITI ĆEMO! VOLIM TE, ZAUVEK: Dalila i Dejan skinuli burme, a ovako je ona govorila pre ZADRUGE! (FOTO)

Rijaliti -

Dalila i Dejan Dragojević su ušli u Zadrugu 5 kao bračni par, a nedavno su stavili tačku na njihov odnos.

Naime, Dalila Dragojević, je svojim ljubavnim turbulencijama i brodolomima između supruga Dejana Dragojevća i Filipa Cara raspametila čitav region.

Dalila Dragojević, Filip Car, Dejan Dragojević
foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Dalila i Dejan su se venčali u opštini Zvezdara u Beogradu u prisustvu kumova 2017. godine. Dalila je tada otkrila da joj je Dejan obećao iznenađenje za rođendan, ali da nije znala o čemu se radi. Mladenci su došli u opštinu samo sa kumovima, a niko od članova porodice nije prisustvovao venčanju.

Evo kako je Dalila govorila pre ulaska u rijaliti, ništa nije ni slutilo da će se njih dvoje rastati:

"Ko bi rekao da će ova dečica izrasti u velike ljude. Ko bi rekao da ćemo se jednog dana sresti u gradu stranom i tebi i meni. Ko bi rekao da ćemo se od prvog dana zaljubiti jedno u drugo. Ko bi rekao da ćemo se venčati u istom tom stranom gradu Beogradu. Ko bi rekao da ćemo se toliko godina voleti. Ko bi rekao da ćeš znati sve moje greške i mane u životu, a da ćeš i dalje ostati tu. Ko bi rekao da se nikada nismo razdvojili, niti ćemo. Ko bi rekao da sada slavimo 4 godine najlepšeg braka na svietu,koji bih poželela svakoj osobi. Ko bi rekao? Volim te zauvek", napisala je tada Dalila.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track