MENSUR EKSPLODIRAO ZBOG MALOLETNE MILICE! Shvatio u kakav ga je problem UVALILA, pa joj pred svima sasuo SVE U LICE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

karambol

MENSUR EKSPLODIRAO ZBOG MALOLETNE MILICE! Shvatio u kakav ga je problem UVALILA, pa joj pred svima sasuo SVE U LICE! (VIDEO)

Rijaliti -

U emisiji ''Pretres nedelje'' voditelj je pročitao zadrugarima da su kaženjeni zbog agresivnijeg ponašanja, Stefan Karić je nakon izlaganja Mensura Ajdarpašića, dobio reč, pa je dodao:

- Nije mi jasna sad ova situacija, zato što se sećam svega. Ovakvu situaciju, Milice, ne smeš da mu praviš - rekao je Karić

- Nemojte da me kažnjavate Milane, nisam ništa uradio - rekao je Mensur.

- Nije tako bilo. Ja sam pokušao da mu objasnim u čemu je problem ali je on počeo da drami odmah - rekao je Beli.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Zadruga

Izlaganje Belog prekinuo je Mensur koji je nastavio da drami:

- Ti ne živiš ovde za budžete nego za honorar. Šta kukaš za velike budžete, bre - urlao je Mensur.

- Neću da pričam nešto što nije tako i kraj - rekla je Milica.

Sandra Rešić dobila je reč kako bi prokomentarisala aktuelno dešavanje:

- Ne mogu da komentarišem jer nisam ni videla. Svi su zaronili kad su stigle te cigare, a ono što je njen najveći problem je to što ona ne zna da ga smiri. Umesto da ga smiri, ona na njegovu agresiju kreće agresijom - rekla je Sandra.

Fran Pujas je sledeći komentarisao:

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Zadruga

- Iz prve ruke sam video situaciju. Nit je Aleksandra takla Irmu, nit je Beli takao Milicu. Milica je samo skočila i udarila Belog. Ništa apsolutno nije bilo. Ja sam to još ujutru rekao - ubacio se Pujas.

Lepi Mića se nadovezao na Franovu izjavu, pa je nastavio:

- Buzdite malo vaspitaniji... Prvo da vam kažem, nikada neće kazniti nekoga ko je nevin. Uvek se snimak gleda i kazne se ljudi koji su krivi. Meni nije jasno odakle požuda, vapaj i želja za kutijom cigareta. Ja to nikada nisam u životu video, sinoć sam rekao da sednu i da podelimo sve kao ljudi. Oni hoće svi po kutiju cigara, samo ne znam koja je to matematika. Ovo nije bilo samo jutros, ovo se dešava i inače. Prag tolerancije prilikom dodele nagrada ovde ne postoji. Ovakva požuda nikada nije bila. Sedite bre i pričekajte malo, dobićete sve, a vi ako igrate samo zbog toga onda više nećemo ni igrati, jer mi igramo ovde zbog gledalaca - rekao je Mića.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:30

PRIČALO SE DA SU POSVAĐANI: Oglasili se KARIĆ I MENSUR iz Crne Gore i otkrili PRAVU ISTINU o svom ODNOSU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track