VIKI I OSMAKČIĆ PROBILI LED! Pala vrela akcija, a sad Mitrovićeva priznala sve svoje EMOCIJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ISPOVEDILA SE DRVETU

VIKI I OSMAKČIĆ PROBILI LED! Pala vrela akcija, a sad Mitrovićeva priznala sve svoje EMOCIJE! (VIDEO)

Rijaliti -

Viktorija Viki Mitrović je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom Mudrosti o njenom odnosu sa Markom Osmakčićem.

Ona je otkrila da se bolje oseća i da ima odličan odnos sa Markom.

- Viki kada smo se videli onaj dan bilo je mnogo suza, kako si mi danas? - upitalo je Drvo:

Viktorija Mitrović
foto: Printscreen

- Mnogo mi je bolje, hvala ti na svemu Drvo. Marko i ja smo se spojili od toga dana, on i ja smo ušli u neki odnos i ići će sve svojim tokom. Ne mogu da razmišljam ša će biti, ali prepustila sam se i okej nam je. Imala sam višak vremena, i čim sam slobodna razmišljam o nekim problemima, a sada je Marko tu u tim momentima i lepo mi je. On je baš pažljiv. Ne mogu da se opustim toliko jer je imao te neke veze, ali videćemo. Teško mi je da definišem odnos, treba mi vremena da se sve složi. Meni je okej, valjda je i njemu - rekla je Viki.

Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović
foto: Printscreen

- Verujem da mu je dobro jer je pažljiv i jako dobar prema meni. Smiriću ga ja valjda, tačnije moram da ga smirim. Ja sam rekla kao da smo u kombinaciji, jer se ja plašim da se vežem emotivno da ne budem povređena, zbunjena sam. On je jako lep dečko, prija mi, pažljiv je mnogo, verujem da će tu biti svega, ali ne upuštam se 100 odsto u taj odnos, upustila sam se 98 - rekla je Viki kroz smeh pa nastavila:

- Tih dva posto su mi taj gard koji imam, ne žurimo, verujem da će se i to desiti. Slušaću svoje srce pa ću videti. Srce i glava mi se ne podudaraju. Glava mi kaže da pazim da ne budem povređena, ali ne mogu, to mi je foliranje. Srce mi kaže da mi prija i da nešto može da se desi. Mi smo tu, svašta može da se desi. I Drvo, hvala ti za ono puno - rekla je Viki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja