DEJAN LUPIO ŠAKOM O STO I POSTAVIO DALILI JASNA PRAVILA: Dragojević se malo DRZNUO, preljubnica odlučila da ga ovako KAZNI (VIDEO)
Foto: Pritnsceen

ignorisala ga

DEJAN LUPIO ŠAKOM O STO I POSTAVIO DALILI JASNA PRAVILA: Dragojević se malo DRZNUO, preljubnica odlučila da ga ovako KAZNI (VIDEO)

Rijaliti -

Dalila Dragojević se susrela sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem posle emisije "Pretres nedelje" u garderoberu i primetila je da nema grickalica koje su kupili kad su bili zajedno u budžetu.

- Jesi premestio hranu? Vidim samo brašno - pitala je Dalila.

- Da, nećeš da hraniš druge ljude sa hranom koja je bila od našeg budžeta. To nije lepo. A sve što možeš da deliš ti je tamo - odgovorio je Dejan.

Potom su se još jednom sreli u garderoberu i nisu ni reč progovorili.

Podsetimo, Dalila je odlučila da dobro naplati prevaru i raspad braka sa Dejanom Dragojevićem, zbog čega traži da bude adekvatno nagrađena. Rijaliti učesnica je od produkcije zahtevala izmenu nekih tački ugovora, što podrazumeva više novca. Kako kaže naš sagovornik blizak ljudima koji rade na ovom projektu, Dragojevićka traži 150.000 evra ili stan u Beogradu.

Starleta iz Bosne smatra da je za svega nekoliko meseci od početka emitovanja "Zadruge 5" toliko doprinela šouu i podigla gledanost da treba da joj se dodatno plati. Kada je shvatila da će je afera sa Filipom Carem koštati braka, te da je trenutno najomraženija rijaliti učesnica u Srbiji i regionu, odlučila je da sebi podigne cenu.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track