NJOJ NEŠTO FALI KAD TO MOŽE DA URADI OSOBI S KOJOM JE GODINAMA! Kija i Cakana oplele po DALILI: Bezobrazluk prelazi SVE granice!
Foto: Printscreen/Pink, Nikola Anđić

DALE SVOJ SUD

NJOJ NEŠTO FALI KAD TO MOŽE DA URADI OSOBI S KOJOM JE GODINAMA! Kija i Cakana oplele po DALILI: Bezobrazluk prelazi SVE granice!

Rijaliti -

Pevačice Dragica Radosavljević Cakana i Kija Kockar komentarisale su situaciju Dalile Dragojević iz rijalitija "Zadruga 5".

Kristina Kija Kockar, Kija Kockar, Dragica Radosavljević Cakana
foto: Printscreen/Pink

- Za mene je to jedno bahato, nevaspitano, nekulturno, neotesano - priča Cakana, a ubacuje se Kija:

- To je bezobrazluk - kaže pobednica "Zadruge 1".

- To toliko nema veze sa životom, to je takav bezobrazluk da prevazilazi sve granice pristojnosti - dodaje Cakana.

- Ne, mi smo mislili da nema dalje posle onog što se Kiji dogodilo, pa smo svake sezone pomerali te granice - zapazila je voditeljka.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

- Ima dalje, ima i gore! Pročitala sam juče jednu lepu rečenicu baš za ovo: "Kako imaš dušu da ujedeš nekog za dušu". Upravo tako, kako imaš dušu da ujedeš nekog za dušu, da ga tako poniziš i da mu takve stvari radiš... Ne možeš da sačekaš? Pa, to ne traje godinama - priča Kija.

- Kad je neko tako buntovan na takav način, Dalila je buntovnik. Ja sam bila šokirana. Ta devojka je manipulator, ona je jedna razmazotina, ona sve radi bezobrazno, ne razumem ništa! Pred mužem da to radi?! Šta ima tu da razumem - upita je Cakana.

- Staneš i razmisliš šta imaš kod kuće. A pogotovu kad si tamo, kad se sve vidi. Ista situacija je bila kod mene, mrzim kad neko kaže: "Mora da nešto nije valjalo u braku", ne, nego ta osoba nije valjala, očigledno njoj nešto fali kad može tako nešto da uradi osobi s kojom je godinama - zaključuje Kija u emisiji "Magazin In".

Kristina Kija Kockar, Kija Kockar, Dragica Radosavljević Cakana
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:40

KIJA KOCKAR NIKAD ISKRENIJE O NASTUPU: Mislila sam da će mi VIKATI DA SIĐEM sa BINE, nije u redu da mene KRHKU DIRAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track