MISICA I STEFAN KARIĆ DANAS SLAVE 9 MESECI VEZE, ONA U SUZAMA: Evo koji je razlog i kod koga je našla UTEHU! (FOTO)
Foto: ATA Images

EMOTIVNO

MISICA I STEFAN KARIĆ DANAS SLAVE 9 MESECI VEZE, ONA U SUZAMA: Evo koji je razlog i kod koga je našla UTEHU! (FOTO)

Rijaliti -

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević danas slave devet meseci veze, koju su započeli pred kamerama rijalitija "Zadruga 4".

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Instagram

Njih dvoje nisu se razdvajali nakon izlaska iz "Zadruge 4", a potom je Karić odlučio da bez svoje lepše polovine ponovo uđe u "Zadrugu 5", a Jovana je ostala da ga čeka u vili njegovog oca.

Upravo povodom devet meseci veze, fanovi su im napavili emotivni video, koji je raznežio, ali i rastužio misicu, s obzirom na to da nije pored svog dečka, te je ona jedan deo podelila na svom profilu na Instagamu uz emotikone koji plaču i time pokazala koliko pati jer su razdvojeni.

Ipak, Jovana je odlučila da sa Stefanovom maćehom Kristinom upotpuni slobodno vreme, a sudeći po svemu izgleda da se njih dve lepo slažu i da su uživale u zajedničkom društvu.

Podsetimo, Jovana i Stefan su svoju vezu započeli u rijalitiju "Zadruga 4", a iako su im mnogi prognozirali da neće opstati, to se nije desilo.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:04

KARIĆ PLAČE ZA NJOM U RIJALITIJU, A ONA IZLAZI I TO U LATEKS IZDANJU: Misica se nabila na štikle i utegla, a poruke se NIŽU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track