POKUŠAO SAM DA JE DOZOVEM PAMETI, BIO SAM JADAN! Dejan otvorio dušu i sve iznenadio, od samog početka znao za Dalilu i Cara!
Foto: Pritnscreen

nije hteo sebi da prizna

POKUŠAO SAM DA JE DOZOVEM PAMETI, BIO SAM JADAN! Dejan otvorio dušu i sve iznenadio, od samog početka znao za Dalilu i Cara!

Rijaliti -

Dejan Dragojević otvorio je dušu kada je dobio pitanje vezano za Filipa Cara i njegovu, još uvek zakonitu suprugu Dalilu.

- Kako nisi znao da se Dalila pre mesec dana zaljubila u Filipa, ako kažeš da znaš kako se oseća u svakom momentu? - glasilo je pitanje.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- Ja i znam kako se oseća u svakom momentu, predosećao sam i primetio sam. Nešto sam sad razmišljao, sve se meni nabacuje na teret, da ja treba da nešto kažem, da treba da rešim. Krivo mi je što ne mogu da objasnim ljudima kako se stvarno osećam - objasnio je Dejan.

- Imaš dečka i ženu, neshvatljivo je da ne želiš da uzmeš stvar u svoje ruke i da komentarišeš sve u bradu. To su sve matematičari - dobacio je Đedović.

- Bila je nedelja, ja sam je pitao da li je spavala, ona kaže da nešto nije, osetim je, znam šta je. Samog sam sebe tešio i kanalio, pokušao sam da je dozovem pameti. Izlaganja su mi bila jadna, nije mi bilo u cilju to da tada kažem. Samo ja znam kako mi je, mogu svašta da istrpim - govorio je Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- Dejan ima tu kvarnu crtu u sebi, skakanje na Damira, umesto da skoči na Cara, svaki normalan i nenormalan muškarac bi to uradio. On nije mutav, kao da želi da se predstavi kao jadan, mali Deki - komentarisao je Đedović.

kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:20

Buba Koreli Sara jo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track