RIALDA O BIVŠIM CIMERIMA IZ RIJALITIJA: Čula sam da je Rešićka spava sa Vukom Mobom, a Đedović nešto zna! U njemu sve TINJA
Foto: Nemanja Nikolić

RAZVEZALA JEZIK

RIALDA O BIVŠIM CIMERIMA IZ RIJALITIJA: Čula sam da je Rešićka spava sa Vukom Mobom, a Đedović nešto zna! U njemu sve TINJA

Rijaliti -

Bela kuća se poslednjih par dana trese zbog mnogobrojnih situacija, a najviše zbog trougla Filip Car, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević.

U njihovu situaciju uključene su i druge strane, a jedna je dovela do rata između rijaliti prijatelja Sandre Rešić i Marka Đedovića. Naime, kada je Sandra branila Dejana od Đedovića, novinar se naljutio na nju i optužio ju je da je zaljubljena u Dragojevića. Rialda Karahasanović za Pink je otkrila šta misli o sukobu prijatelja.

Vuk Mob
foto: Sonja Spasić

- Opšte je poznato da Đedović ne podnosi laž, verovatno je primetio nešto iz priloženog da je drugačije od onoga što Sandra priča. Dosta je zakukoljena situacija, ja ne mogu da provalim tačno preko ekrana da li je Sandra zaljubljena ili nije, ali čim Đedović reaguje kako reaguje, verovatno je video nešto što mi drugi nismo, ja. Ili je osetio neke stvari na licu mesta. Što se tiče njihovog sukoba, ne znam, mislim da je on razočaran u Sandru zbog svih nekih stvari koje se pričaju, ja ne znam da li su istinite, ali to u njemu tinja - rekla je Rialda.

Đedović je nakon ovog sukoba opleo po Sandri sa Dalilom, te izjavio da je od 5 zadrugarki koje su prošle sezone "brinulo" o Vuku Mobu, 3 ili 4 spavalo sa njim nakon rijalitija, među kojima je nabrojao i Rešićeva.

Sandra Rešić
foto: Pritnscreen

- Što se tiče toga da li je Sandra spavala sa Vukom, to sam već čula da se priča po kući, kako da kažem... Nisam baš sa njom provodila toliko vremena dok je bila napolju, da bih znala šta je bilo i šta se tačno desilo. Nisam kompetentna da komentarišem tu situaciju - ističe Rialda, pa nastavlja:

- A to što je rekao da je od nas 5, 3 ili 4 bilo sa Vukom, ja se u tome ne pronalazim. Ja sam, kao što sam i rekla, drugarica Oliverina, tako Vuka i znam, to bi bilo morbino. Generalno, u toj izjavi se ne pronalazim.

Rialda Karahasanović Lokvančić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:06

RIALDA OVAKO IZGLEDA KAD NIJE TIP-TOP DOTERANA: Pevačica pokazala lice bez trunke šminke, malo koja bi se usudila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track