Najnovije vesti

NISAM 5 GODINA PROGOVORIO SA ŽENSKOM OSOBOM, BILO JE RIZIČNO: Dragojević progovorio o BRAKU i kad će biti spreman za AKCIJU
Foto: Printscreen

OPA!

NISAM 5 GODINA PROGOVORIO SA ŽENSKOM OSOBOM, BILO JE RIZIČNO: Dragojević progovorio o BRAKU i kad će biti spreman za AKCIJU

Rijaliti
11:14h

Dejan Dragojević je došao kod Ane Spasojević na krevet, a njima su se pridružili i Marijana Zonjić i Nikola Grujić.

Oni su pokrenuli temu o Dejanovom trenutnom ljubavnom stanju, a onda mu je Ana rekla da mu treba vrela akcija kako bi se oslobodio i zaboravio na sve, što je on sa osmehom potvrdio.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- Ja nisam pet godina sa ženskom osobom progovorio. Nisam ni izlazio, to je bilo rizično po mene. Svaka moja komunikacija sa ženama bila je rizična. Nisam ništa hteo. Treba mi još nedelja, dve, da se otkačim skroz, da preguram. Zakopao sam se, ko bi se menjao sa mnom u ovoj situaciji, treba da se oslobodim malo što se tiče s*ksa, treba mi to. Imaš kremu neku? - pitao je Dejan Marijanu.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/ Zadruga

- Imam, čekaj ja ću da ti stavim - rekla mu je Marijana.

- I ti ćeš ga staviti polako - dobacila je Ana Gruji aludirajući na Mimu, a Dejan je nastavio svoju priču:

- Kao što je Đedović rekao: "Ljubav je najgluplja stvar na svetu". Jao, kad mi se Instagram bude upalio. Šta sam ja dozvolio sebi! Kad vidim neke scene, sa kim se druži...Ana, na kraju nastupa na Zadrugoviziji poljubićemo se u usta sa jezikom.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja