OVAKAV RASPAD BRAKA NISMO IMALI! Ivana Šopić dala prognozu o ljubavnoj TROJCI u rijalitiju, oplela po Dalili, Dejanu i Caru!
Foto: Printscreen/Pink

ima svoje mišljenje

OVAKAV RASPAD BRAKA NISMO IMALI! Ivana Šopić dala prognozu o ljubavnoj TROJCI u rijalitiju, oplela po Dalili, Dejanu i Caru!

Rijaliti -

Ivana Šopić, poznata po štrom jeziku i čvrstim stavovima, komentarisala je aktuelnu ljubavnu dramu Dalile, Dejana i Cara, o kojoj bruji čitav Balkan.

- Ovakav raspad brakla i ovakva tri lika nismo nikada imali prilike da vidimo! Posebno mi je interesantna tema jer su i Car i Dalila i Dejan jako inteligentne osobe sa različitim karakteristikama i sve mi je nepredvidivo. Sve mi je moguće. I da se pomire Dalila i Dejan, sve je moguće. Kao individue su jako interesantni, svako na svoj način - zaključila je Ivana Šopić u emisiji "Pitam za druga".

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Podsetimo, Šopićeva je postala poznata u "Zadruzi 3" po dugačkom jeziku, ali i vezama sa Filipom Đukićem, tada oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem i Stefanom Karićem!

Šopićka nije pričala o privatnom životu, a je nedavno otvorila dušu i otkrila sve što niko nije znao o njoj.

- Kad sam dobila poziv za "Zadrugu 3", to sam doživela kao veliki izazov. Razmišljala sam da mogu mnogo da izgubim, ali i da dobijem. Rekla sam sebi: "Pa, Ivana, nisi tolika pi*ka da ne smeš." Preko noći sam potpisala ugovor. Ušla sam puna entuzijazma i samopouzdanja, ali rijaliti mi je pokazao da ko visoko leti, nisko pada. Mislila sam da su unutra hijene, veliki psiholozi, a kad sam shvatila da sam nekoliko jakih rijaliti igrača vratila na mesto, poletela sam. Verovala sam da ću uspeti manipulacijom da obrlatim ljude kada pogrešim. Međutim, ne možeš narod da obrlatiš, a ni video-klipove - rekla je Ivana, aludirajući na svoju vezu sa tada oženjenim Janjušem.

Ivana Šopić
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track