PROŠAO SAM ISTO ŠTO I DEJAN: Dalilin otac otkrio strašne detalje iz života! TAST I ZET DELE ISTU SUDBINU! OŽENILI SE NEVERNICAMA
Foto: Printscreen/Pink, Damir Dervišagić, Nikola Anđić

dele istu sudbinu

PROŠAO SAM ISTO ŠTO I DEJAN: Dalilin otac otkrio strašne detalje iz života! TAST I ZET DELE ISTU SUDBINU! OŽENILI SE NEVERNICAMA

Rijaliti -

Otac Dalile Dragojević razboleo se nakon saznanja da mu je ćerka napravila preljubu i javno ostavila muža Dejana, te se oglasio i otkrio da i dalje veruje da će se njegova ćerka i zet pomiriti.

- Mislim da ga nije ostavila, mislim da je sve to neka igra. Ne znam šta se dešava, ne znam šta je u njihovim glavama- ističe Huso za Hayp koji dodaje da je bio siguran da se vole.

- U, bio sam 100 posto siguran u njihovu ljubav. Nigde se nisu odvajali, svuda su išli zajedno i na more, i tamo i vamo - kazao je i dodao da je pre sve bilo drugačije i demantovao da je njegova ćerka tukla Dejana.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/ TV Pink

- Ona nije dala niko "A" da mu kaže, nije tačno da ga je tukla - rekao je Dalilin otac za emisiju "Red zone", a koji tvrdi da ga ljudi ništa ne pitaju.

- Niko me ništa ne pita, niko mi ništa ne kaže - izjavio je Huso Mujić.

- Rasplakao sam se više puta, plakao sam zbog Dejana. Bilo mi je žao kad je rekao da ga ovde boli (dotakao je grudi). I ja sam prošao te situacije - otkrio je Huso koji je u nekoliko navrata napomenuo da je i njemu bivša supruga Dalilina majka bila neverna.

A potom je ponovo spomenuo Dejana:

- Svako ga je voleo zbog njegovog ponašanja. Ja ću njemu to prepisati (kuću), neću ga izdati. Šta treba, da prepišem njoj pa ona njemu da ne da. On je pravio tu kuću s njom - kazao je Mujić.

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track