PRALJAVI PLES MILJANE KULIĆ U 3 ČINA! Skočila na STO, zapevala i zamešala KUKOVIMA, a onda je zajahala ZOLU! SMEHOTRES!
Foto: Pritnscreen

performans

PRALJAVI PLES MILJANE KULIĆ U 3 ČINA! Skočila na STO, zapevala i zamešala KUKOVIMA, a onda je zajahala ZOLU! SMEHOTRES!

Rijaliti -

Miljana Kulić je izašla u dvorište i osamila se sa svojim dečkom Lazarem Čolićem Zolom i u svom stilu započela svoj mali šou.

- Fali mi da me ljubiš, grliš, ližeš po licu - rekla je Miljana. - Nisam ja šarplaninac - odogovorio je Zola. - Ali si u majke jedinac - našalila se Kulićeva.

- Ka*aću te dobro, ka*aću te jako, ka*aću te po džepu, neće ti biti lako - nastavila je Miljana. - Volim da se sprdam, volim da se šalim na svoj način, kome smeta, uleti mu meta. Ako sam sinoć bila na meti, pop*e mi sve Zolanderke a ima ih mnogo... - recitovala je.

- Ti si jako dobra i imaš mnogo mana, ali kod tebe je ipak ljubav jača strana. - Sve je dobro dok te ne baci tvoj fleš, a kad te baci tvoj fleš, sve ćeš dobiti samo nećeš keš - nastavio je Čolić.

- Sve je dobro kad se dobro sv*ši, ali ćeš mene nositi na duši. Ako nastaviš tako, izaći će ti na nos sve, jer ja sam žena a muškarac ne - recitovala je Kulićeva.

- Ubrzo je skočila na sto i održala svoj koncert pa i nekima od zadrugara zapevala na uvo.

Kulićeva je nastavila da prati svog dečka po velelepnom imanju i pružila mu pravo zadovljstvo kao i ostalim drugarima koji su prisustvovali ovom performansu.

Ovoga puta, pored recitacije, plesa i pesme, Miljana je zapevala i "malom Zolanderu" i nasmejala sve do suza!

kurir.rs

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track