DEJANU SI RAZVALILA ŽIVOT, MENI NEĆEŠ! Filip URLAO na Dalilu, zalupio joj vrata ispred nosa, a onda se pokupio i NAPUSTIO HOTEL!
Foto: Printscreen/Zadruga

NASTAVLJA PO STAROM!

DEJANU SI RAZVALILA ŽIVOT, MENI NEĆEŠ! Filip URLAO na Dalilu, zalupio joj vrata ispred nosa, a onda se pokupio i NAPUSTIO HOTEL!

Rijaliti -

Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su sa žestok svađom u hotelu.

- Ovome si razvalila život, meni nećeš - rekao je Car.

- Razvlalila? Pi*ko jedna. Sa mnom možeš dogovor, ali šefovati nećeš. Ti Maju i Dejana komentarišeš više nego ja, možda se smuvaju ako uđe, pa ih mi komentarišemo. Neću po tvom, završili smo - dodala je ona.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Prošlo ga je sve za 15 dana, jedva je dočekao! Treba ovu vešticu izneti - nastavio je Filip.

- Koga god da sam sreo, kaže dasi iz*apušavala sve žive - nastavio je FIlip.

- Da! Tri ku*vetine koje su htele da se je*u sa tobom. Ti si napao Marka koji je samo rekao da sam inteligentna, a ove meni pričaju da bi se iz*ebale sa tobom - pričala je Dalila.

- I ovaj je pokazao - odbrusio je Car.

Filip Car nakon što je završio svađu sa Dalilom Dragojević otišao je do Bele kuće, ali se vrlo brzo vratio u hotel, kod Dalile, ali sa njom nije progovorio ni reč.

Naime, on je samo uzeo svoju posteljinu i otišao nazad u Belu kuću. Filip je zauzeo krevet gde je spavao sa Dalilom, ali i ona nekad sa Dejanom. Da li će ovaj par uspeti da prebrodi svoje probleme, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja