Najnovije vesti

ŽELIMO DETE! Lazić otvoreno o planovima za budućnost sa Barbarom
02:28

ŽELIMO DETE! Lazić otvoreno o planovima za budućnost sa Barbarom

UŽIVAJU U SREĆI

VENČANJE, PA BEBA! Darko i Barbara prave PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Već pričaju o proširenju porodice, A OVO ĆE SAD URADITI DRUGAČIJE

Stars

Pevač Darko Lazić i njegova partnerka Barbara Bobak otkrili su da planiraju bebu! Kako su naveli, njihova ljubav cveta i uživaju u njoj.

- Naravno da planiramo dete! Ali, takve stvari se ne planiraju nešto preterano. Pričali smo o tome Barbara i ja - rekao je Darko u "Pulsu Srbije".

Lazić je naveo da će za "treću sreću" ići po redu, s obzirom da je u njegovom životu prvo "dolazilo" dete, pa brak.

- Bože zdravlja, dete ćemo malo kasnije. Ovaj put ćemo da idemo redom. O prošlosti sve najbolje, ali je budućnost bitnija - istakao je Darko.

U planu za budućnost su naravno i pesme.

Barbara Bobak
foto: Printscreen/Instagram

- Imam jednu pesmu, skoro gotovu. Htela sam da je izbacim do turneje u Americi, ali mislim da će to biti malo kasnije jer u glavi imam razne fiks ideje. Želela sam da sve bude po mom, veliki deo teksta sam sama napisala. Treba da odem u studio da otpevam i onda ćemo da vidimo šta ćemo za spot. Do tada će 27. novembra izaći interpretacija 11 pesama - navela je Barbara.

Darko je najavio novi album i spotove.

- Pesmom "Prvo, drugo, treće leto" vratio sam vreme unazad. Pesma je na fazon Halida Bešića i vremena 90ih godina, pravi narodnjak. Posle Nove godine spremamo ceo novi album. Devet novih pesama i spotova - najavio je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

ZABORAVILI NA SVAĐE I UDARCE! Darko i Barbara otkrili svima kako se sad slažu, on snimio devojku u skroz PRIRODNOM IZDANJU! VIDEO
00:38

ZABORAVILI NA SVAĐE I UDARCE! Darko i Barbara otkrili svima kako se sad slažu, on snimio devojku u skroz PRIRODNOM IZDANJU! VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja