DALILINA DRUGARICA IZ SARAJEVA UNIŠTILA MAJU MARINKOVIĆ! Nije birala reči, udarila na fizički izgled: Poješće je za DORUČAK!
Foto: Printscreen/Red TV, Printscreen/Pink, Damir Dervišagić

HIT

DALILINA DRUGARICA IZ SARAJEVA UNIŠTILA MAJU MARINKOVIĆ! Nije birala reči, udarila na fizički izgled: Poješće je za DORUČAK!

Rijaliti -

Na velelepno imanje u Šimanovcima ušla je Maja Marinković. Gotovo da nema osobe u regionu koja nije ispratila Majino suočavanje sa Filipom Carem i Dalilom Dragojević, ali i Markom Janjuševićem Janjušem sa kojim je imala više nego turbulentnu romansu.

Dalila Mujić, Filip Car, Dalila Dragojević, Maja Marinković
foto: Printscreen

Sada se povodom čitave drame, za Pink.rs oglasila Dalilina drugarica iz Sarajeva, koja nimalo nije birala reči, te žestoko udarila po Maji Marinković.

- Ne znam šta bih vam rekla... Zaista je glupo porediti Dalilu sa jednom Majom Marinković. Koliko god da je zgrešila ove sezone, a uradila je tako jer je išla srcem, nikada Daliline postupke ne možemo staviti u koš sa svim što je ta Maja pokazala prethodnih sezona. Razumljivo mi je da postoji tenzija, Dalila se fino izvinila, ali sumnjam da će još dugo biti fina. Maja Dalili verbalno nije ni do kolena, ali polako... Poješće nju Dalila za doručak, onako kako samo ona zna i ume. A svi znamo da će da se puši kad odluči da joj pokaže zube i postavi je na svoje mesto - priča Dalilina drugarica

- Na stranu što je u sukobu sa mojom Dalilom, ali devojci pod hitno treba sabiranje. Pa pogledajte samo na šta liči, cura se uništila operacijama. To normalna osoba sebi ne može da dozvoli. Izgleda kao potomak dinastije Ming... Ne znam kom muškarcu bi se to svidelo. Jeziva je, pritom je aseksualna. Smešno mi je da komentarišem takvu personu u odnosu na Dalilu. Samo polako, biće ona ponovo na tronu, ne sumnjam u nju - dodaje Dalilina drugarica.

Na pitanje da li će Maja uspeti u nameri da uništi Dalilinu i Carevu vezu, Dragojevićkina prijateljica odgovara ovako:

- Da se razumemo, nema Maja šanse kod Cara pored Dalile. Može još par dana jeftinim provokacijama da se šunja oko njih, ali kao dan je jasno da je ispušena muštikla za jednokratnu upotrebu - zaključila je Dalilina drugarica.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja