07:03

AFERA TRESLA SRBIJU! POZNATI SPORTISTA PRED RAZVODOM ZBOG PROSTITUTKE! Makro bez dlake na jeziku otkrio: Klijentima RAĐAJU I DECU!

haos

AFERA TRESLA SRBIJU! POZNATI SPORTISTA PRED RAZVODOM ZBOG PROSTITUTKE! Makro bez dlake na jeziku otkrio: Klijentima RAĐAJU I DECU!

Stars -

Najpoznatiji srpski makro Mihailo Maksimović u emisji "Sceniranje" na Kurir televizji govorio je o svim tajnama prostitucije u Srbiji.

On je sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić pretres ao život seksualnih radnica, a nije krio da se klijenti i devojke koje pružaju seksualne usluge neretko zaljubljuju, pa čak dođe i do toga da im ona rodi dete.

- Dešavalo se da radnice izađu sa posla i odu da se viđaju sa klijentima. Dešavalo se i da im rode decu, ima među njima i poznatih.

Devojke koje uđu u vezu sa klijentom često privremeno prestanu da se bave prostitucijom.

- Klijenti nekada uđu u vezu sa nekim, pa kada raskinu oni se vrate kao klijenti. Devojke često izađu tada iz prostitucije, ali ima onih koje se opet vrate. To je jako loše za njih Mlađi klijenti vole ove sa silikonima, stariji da je prirodno. To je jako važno za putovanja. Bio je jedan klijent pred razvodom zbog prostitutke, čupavo je bilo - kaže Maksimović.

Mihailo Maksimović
foto: Kurir televizija

- Je l' onaj poznati sportista? Bila je to afera koja je drmala javnu scenu - pitala je novinarka, međutim Mihailo nije dao konkretan odgovor.

Skupa putovanja, novac i ogromna čašćavanja nešto što je svakodnevno u tom poslu.

- Seksualne radnice zaljube se zbog novca prvenstveno. One su dobijale stanove, kola, skupa putovanja. Desilo mi se jednom da me je jedan klijent častio ogromnom svotom. Nisam hteo da ga odbijem da se ne uvredi. Bila su ogromna čašćavanja devojaka - kaže Maksimović.

Kurir.rs

Bonus video:

02:50

BRANKA BLEK ROUZ O ELITNOJ PROSTITUCIJI: Svuda je - na ESTRADI u novinarstvu, ne mogu da VERUJEM za neka IMENA! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track