OVO JE PAKLENI PLAN MAJE MARINKOVIĆ? Oglasio se Taki nakon pomirenja njegove ćerke i CARA, otkrio istinu, a evo šta kaže za ZETA!
Foto: Printscreen/Zadruga, Nemanja Nikolić

dao svoj sud

OVO JE PAKLENI PLAN MAJE MARINKOVIĆ? Oglasio se Taki nakon pomirenja njegove ćerke i CARA, otkrio istinu, a evo šta kaže za ZETA!

Rijaliti -

U "Zadruzi" strasti se ne smiriju otkako je Maja Marinković ušla na velelepno imanje.

Filip Car priznao je Marku Đedoviću da su se on i Maja poljubili, a tim povodom se oglasio Majin otac Radomir Marinković Taki za Republika.rs i prokomentarisao Majin poljubac sa Filipom Carom.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Nisam pratio danas rijaliti, ceo dan sam u Novom Sadu, ali znate kako sve je to sve Majin šou program - rekao je Taki, a onda odgovorio na pitanje da li je sve ovo Majina igra koju je ona osmislila pre ulaska:

- Pa znate kako oni su bili zajedno pre rijalitija, moguće da su proradile stare emocije, videćemo šta će se dešavati - rekao je Taki, a onda otkrio da li bi voleo da se Maja i Filip pomire:

- Car je mnogo dobar momak, on je Dalilu sahranio sa onim što je rekao onda, ne samo Dalilu nego i Sanju Stanković u prošloj sezoni, videćemo šta će tu sve biti - izjavio je Taki.

Taki
foto: screenshot

Kurir.rs/Republika.rs/M.M.

Bonus video:

01:43

NABOLA GA PESNICOM U GLAVU! Maja Marinković KONAČNO OTKRILA povod tuče sa Filipom Carem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track