ISKREN RAZGOVOR DEJANA I CARA! Niko nije mogao ni da sanja da će do ovoga doći, Dragojević nikad žešće opleo po BIVŠOJ SUPRUZI!
Foto: Printscreen/Zadruga

HIT

ISKREN RAZGOVOR DEJANA I CARA! Niko nije mogao ni da sanja da će do ovoga doći, Dragojević nikad žešće opleo po BIVŠOJ SUPRUZI!

Rijaliti -

Na iznenađenje svih, Filip Car i Dejan Dragojević obavili su razgovor, koji su mnogi očekivali nakon što se Car smuvao sa Dalilom, međutim, oni su tek sada odlučili da stave karte na sto:

- To je ono što sam ja govorio, ko zna, možda Maja bude sa Jaškom ponovo... Ljudi svašta rade - govorio je Car Dejanu.

- Rekao sam ti da ćeš ti tek neke stvari videti kad uključiš mozak. Ona je mene ostavila nakon pet godina - rekao je Dejan.

- Što ti mene sad petljaš u tvoje ku*vanje? Ja ti nisam ove tvoje, napraviću ti fritezu! - vikala je Maja.

Inače, Dalila Dragojević i Filip Car obavili su prvi razgovor nakon njegovog pomirenja sa Majom Marinković.

- Ja sam se borio za naš odnos, bio je neispravan. Ja sam pokušao da rešim neke stvari, znao sam da ulazim u nešto što je neisravno i bolno, nisam džabe rekao da je najlepša i sve, kada nismo mogli da se suzdržimo rekli smo da se volimo. Ja sam ovo sad, volim da menjam žene, nisam neko ko će rastaviti brak i graditi svađu na nečijoj nesreći. Ja gledam kako se ona sa Dejanom smeje i pričao o nekom šiframa i telefonima. Ja njoj kažem ili lažna frka ili nešto stoji. Znam da me zavolela, ja volim nju i sada, volim obe. Došla je Maja, ja na nju nisam imun. Kako će ko gledati i kako će se završiti ja ne znam, ja sam spreman na sve - pričao je Car.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:12

ANA KORAĆ U KAPUTU, A ISPOD SKORO GOLA! Nikad skuplje izdanje starlete iz IVANJICE, a kad se skinula POPADALE VILICE! (

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track