BIO SAM DRUGAČIJI OD OSTALIH! Čorba se oglasio nakon Majinog PRIZNANJA da joj NEDOSTAJE u Zadruzi: Bile su to jake SIMPATIJE!
Foto: Printscreen/Pink

dao svoj sud

BIO SAM DRUGAČIJI OD OSTALIH! Čorba se oglasio nakon Majinog PRIZNANJA da joj NEDOSTAJE u Zadruzi: Bile su to jake SIMPATIJE!

Rijaliti -

Maja Marinković uselila se u Belu kuću, a malo potom je ozvaničinila pomirenje sa Filipom Carem.

Ona je u nekoliko navrata komentarisala da joj nedostaje bivši dečko Milan Janković Čorba, a on se sada oglasio za Pink.rs i otkrio kako gleda na Majin ulazak, ali i njene priče da joj on fali u Zadruzi.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

"Pa vidim da me često pominju i pričaju da nedostajem tamo, Car, Janjuš, Mića puno lepih stvari o meni. Maja je uvek za mene pričala lepe stvari, nikad me nije prozivala i pljuvala, grebala... Verovatno jer sam bio drugačiji i imao neki drugačiji stav i život od ostalih", rekao je Čorba i dodao:

"Druženje sa njom je bilo zanimljivo, bile su tu jake simpatije, ali moja prava ljubav je Teodora i to je bilo za mene najjače u rijalitiju. Maja mi se sviđala, a Teodoru sam zavoleo baš. Želim im uspešnu sezonu i da ih ljudi podrže do kraja", rekao je Čorba.

Milan Janković Čorba
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track