ŠARENA POSTELJINA JE MOJA, DOVOLJNO STE SE DRNDALI NA NJOJ! Dalila ne da ništa Maji i Caru, a IZGORELA od muke što Dejan muva nju
Foto: Printscreen

našla se u čudu

ŠARENA POSTELJINA JE MOJA, DOVOLJNO STE SE DRNDALI NA NJOJ! Dalila ne da ništa Maji i Caru, a IZGORELA od muke što Dejan muva nju

Rijaliti -

Bivši suprižnici Dalila i Dejan Dragojević ponovo su se našli jedno pored drugog u izolaciji budući da ih je kao potrčke izabrala Anđela Đuričić.

Odmah za crnim stolom Dejan je hteo da napakosti bivšoj supruzi tako što je flertovao sa Marijanom Zonjić, koja je već nekoliko puta priznala da ima simpatije prema njeu, i to baš pred Dalilom.

U jednom momentu Dejan je prošao iza Dalile i obratio se Zonjićevoj.

- Prijatno, Marijana - rekao jeon.

- Hvala, izvoli - dodala je ona.

Koliko odluka da bude sa Dejanom, Dalila je donela odluku da ne spava u sobi za izolaciju, zbog toga što će tamo biti i Dejan Dragojević.

- O, jaja - rekao je Fran.

- Nemam šta drugo. Ja bih i meso. Preživljavam na jajima, musliju i energetskim pićima. Treba mi tiganj da lepo ispržim jaja, koja samo jedem. Ima li neko soli ovde? - dodala je Dalila.

- Dalila je videla da se Maja Marinković iselila iz izolacije, pa joj je dobacila.

- Samo šarenu posteljnu da odvojiš, pošto je to moja posteljina. Dovoljno ste se drndali na njoj, poslužila je - poručila je Dalila.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track