KARIĆ VELIKI ZAVODNIK! SMETA MU ŠTO GA SVE MUVAJU, A ON ZAUZET: Molim vas da prestanete sa pogledima, poljupcima i porukama! VIDEO
Foto: Printscreen

VERAN MISICI JOVANI

KARIĆ VELIKI ZAVODNIK! SMETA MU ŠTO GA SVE MUVAJU, A ON ZAUZET: Molim vas da prestanete sa pogledima, poljupcima i porukama! VIDEO

Rijaliti -

Stefan Karić imao je poseban zahtev za svoje cimerke tokom porodičnog sastanka.

Naime, Stefan je otkrio da mu devojke pored toga što je zauzet šalju srca i gledaju ga drugim očima, a ne prijateljskim.

Stefan Karić
foto: Printscreen

- Što se tiče porodičnog sastanka skrenuo bih pažnju određenim devojaka i da mi ne pokazuju skrivena srca, da me ne gledaju drugim očima, ne šalju poljupce. Neka skinu pogled, to je pogled psihopate, nije mi prijatno. Zauzet sam momak, a i inače mi nisu prijatni ti pogledi. Ima ih više, ne bih nikad u životu rekao. Što se tiče zadrugara ima ih dosta koji su upali u depresiju, muka im je od iste teme... Imamo Marka i video sam njegovu facu, pitao sam ga šta mu je, lošeg je raspoloženja. Mislim da treba da ustaneš i da se javiš ako te nešto muči. Nisam očekivao da Matora pređe preko svega i priča sa Aleks. Ja njoj uvek kažem i uvek ću da joj napomenem moje mišljenje. Posle svega što je ispalo da si psihopata, opet prilaziš i gledaš da li je gladna. Znaš da je to loše po tebe? - govorio je on.

Stefan Karić
foto: Printscreen

- Nema više prostora da se vraća na bilo šta - dodala je Matorta.

- Uvek ću podržati, ako nećeš prevagnuti i postati psihopata, napraviti od sebe nešto što nisi - nastavio je Karić.

- Nema prostora, glupo je da se vređamo i svađamo. Kapiramo se i nećemo da teramo inat jedna drugoj, možemo da sednemo i popijemo kafu - ubacila se MC Aleks.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:18

DA SE ISTOPITE OD MILINE: Seki dali da pridrži takmičarkinu bebu, njena reakcija u Majkama i snajkama je nešto posebno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track